Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Klub Oázis: Jövõre is nyaraljon együtt a család!

A cikk megjelenési deje: 2012.10.28. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
klub130_1.JPGLezárult a Klub Oázis idei szezonja, hazaérkeztek az Alexandra programja szerint kiképzett animátorok.

A nyár folyamán több mediterrán helyszínen várták színes programokkal magyar animátorok azokat a családokat, akik a pihenés aktív formáját választották. A szülõk kikapcsolódhattak a medence partján, amíg a gyerkõcök változatos sport- és kézmûves foglalkozásokon vehettek részt, de népszerûek voltak a vicces családi vetélkedõk is, ahol a felnõttek együtt mókázhattak a kicsikkel. A Klub Oázis animátorok minden vendéget megmozgattak, az aquafitness és salsa órákon nagyon sokan vettek részt, a vidám latin ritmusok mindenkit mozgásra bírtak. Estére is remek szórakozási lehetõséget biztosított a Klub Oázis utasainak, hiszen a gyerekek Mini diszkóban táncolhattak, a felnõttek pedig változatos esti show-mûsorokat tekinthettek meg. A magyar animátorok helyismeretükkel is segítették az utazókat, fakultatív kirándulásokon tolmácsoltak a magyar vendégeknek.

 

klub_promo130_2.jpgA Neckermann Klub Oázis egy olyan hely, ahol az egész család együtt kapcsolódhat ki, s ahol egy profin képzett, lelkes csapa várja a 2013-as szezonban is a nyaralókat!