Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

KLUB OÁZIS ajánló

A cikk megjelenési deje: 2009.07.20. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
klub_promo_06130.jpgImmáron második éve utazhatnak az igényes és élvezetes nyaralást kedvelõk a Neckermann és Alexandra által közösen létrehozott Klub Oázis program keretében. Íme egy rövid kedvcsináló azoknak, akik még nem döntötték el, idén hol töltenék szabadságukat....

 

 

EGYIPTOM

Idén az hurghadai ötcsillagos Klubszállodában rendezték meg a szezonnyitó Extrajáratot. Az ultra all inclusive ellátás és a Klub Oázis program színvonalas animációs programjai mellett számos izgalmas kaland várja az ide utazókat, például merülés a Vörös-tenger egyedülálló korallzátonyai közé, hajókirándulások, vagy barangolás Hurghada városában.

egyipt1.jpgegyipt4_1.JPG egyipt2.jpgegyipt3_1.JPG

 

TÖRÖK RIVIÉRA

A Sidében található Hotel Side Mare az elsõ Klub Oázis Extrajárat helyszínéül szolgált a tavalyi évben. A minden igényt kielégítõ szállodakomplexum saját csúszdaparkkal és wellness-részleggel teszi még különlegesebbé az ott tartózkodást!

 torok1_1.jpgtorok2.jpg

 

 KORFU

A szálloda a sziget egyik legszebb strandszakaszán, Agios Georgios kilométerhosszú, lankás, homokos partján fekszik. A közelben egy festõi természetvédelmi terület fekszik. Az egykori halászfalu görög tavernáival, bárjaival és üzleteivel kb. 150 m. 

korfu1.jpgkorfu2.jpg 

 

RHODOSZ

A szálloda Lardos üdülõhelyen fekszik, közvetlen a gyönyörû, kristálytiszta vizû, homokos/kavicsos strandon. A hatalmas strandig nyúló kertben 5 édesvizû medence hidakkal, vízesésekkel megszakítva, egy nagy és egy kisebb csúszdával áll a vendégek rendelkezésére.  

 rodosz2.jpgrodosz1_1.jpg

 

BULGÁRIA

A Naposparton fekvõ Nessebar Beach Resort a magyar utazóközönség egyik legkedveltebb szállodája. A kedves, családias méretû szálloda mindössze 100 m-re fekszik a hosszú, sekély, finomhomokos strandtól. A szállodában 4 Klub Oázis animátor gondoskodik a felhõtlen és élményekkel teli szórakozásról!

bulg1.jpg bulg2.jpg

 

 A felsorolt Klubszállodákról és a többi desztinációról bõvebb információt talál a Klub Oázis és a Neckermann honlapokon!