Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Klub Oázis 2011

A cikk megjelenési deje: 2011.08.31. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
kluboazis-2011-extr-cikk.jpgA szeptember közeledtével lassacskán hazaérkeznek a Klub Oázis animátorok a desztinációkról. Szépen lebarnulva és sok-sok emlékkel néznek az õsz elé. Bár még Egyiptomban télen is tartanak a Klub Oázis programok, a többi helyszínen a szezon hamarosan véget ér. Nézzük csak mi is volt 2011 nyarán.

 

Augusztusban sorozatunkban bemutattuk a Klub Oázis helyszíneket. A mosolygós és lelkes animátorok elmesélték, hogy milyen is egy igazi élményekkel teli nyaralás, ahol nem csak a gyerek, de a szülõ is kikapcsolódhat. A felnõttek nyugodtan pihenhetnek, akár sportolhatnak is, míg a gyerekeket színes programok várják. Magyar nyelvû animátorok biztosítják a felejthetetlen nyaralást.  

 

Mint minden évben, idén is volt "Extra hét" ahol felejthetetlen napokat tölthettek a részvevõk Alexandra, Szalka Andrea és Gárdus Bence társaságában. Brac szigetén (Horvátország) június végén mozgattak meg kicsiket és nagyokat. 

 

kluboazis2011-cikk2.jpgProgramok sokasága várta a pihenni és mozogni vágyókat egyaránt. Volt tánc, családi vetélkedõ, "Jó reggelt" torna Alexandrával, Iron workout edzés Andival, strandröpi meccs, tengerparti kocogás és edzés Bencével, viziaerobik, iron box edzés, stretching és természetesen súlykontroll torna is. És ez még csak a fele a programoknak. 

 

Képek az extra hétrõl: http://kluboazis.hu/fotoalbum/2011_brac_extra_het


Idén még a tél folyamán folytatódik a Klub Oázis program Egyiptomban. A többi helyszínen jövõ nyártól szeretettel várunk minden kedves kikapcsolódni vágyót!