Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Kihagyhatatlan Caralluma akció!

A cikk megjelenési deje: 2008.04.09. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
1160_maxslimtns.jpgA Nagy Fogyás mûsorból is ismert MaXSlim étrendkiegészítõt kedvezményes áron vásárolhatod meg ápr. 10-15 között a Rossmann áruházakban!

 

Az eddig még csak online vásárolható kapszulákat mostantól megtalálhatod a boltok polcain is, sõt április 10-15 között 5999 Ft helyett 4999 Ft-ért juthatsz hozzá a Rossmannban!


MAXSLIM Caralluma és Capsiate - két összetevõ egy közös cél érdekében-

 

Természetes alapú étrend-kiegészítõ készítmény, mely a fogyókúrás étrend hatékony kiegészítõje. Eredményességét õsi indai tradíciók és modern kori kutatások támasztják alá.

Ajánlott napi adag:
Napi 3-szor 1 kapszula bevétele a zöld flakonból és 3-szor 1 kapszula bevétele a barna flakonból, 30 perccel a fõétkezések elõtt.

 

Összetétel:
Caralluma fimbriata kivonat (500 mg/kapszula):
A Közép-és Dél-India területén élõ törzsi népek évszázadok óta használják a Carallumát étrendjük részeként. Fogyasztják fõve, befõttek, savanyúságok alkotójaként is. A vadászok fõleg nyersen rágcsálják, hogy ne éhezzenek meg, amikor távol vannak a csoporttól. Tamil Nadu és Andhra Pradesh hegyi törzsei hosszú vándorlásaikhoz csak néhány darab Carallumát visznek magukkal, amely csillapítja a szomjukat és elûzi az éhséget.

Capsiate kivonat (500 mg/kapszula, 200 mg capsiate tartalommal):
Ebben a speciális japán paprika kivonatban található capsiate mellékhatásoktól mentesen fokozza az anyagcserét és a zsírok oxidációját, növeli az oxigén felhasználását és a testhõmérsékletet, miközben megváltozatja a fehér zsírszövet és a barna zsírszövet arányát is a barna zsír elõnyére, amely köztudottan hõtermelõ funkcióval rendelkezik, így elõsegítheti a fölösleges kalóriák elégetését.

 

Bár külön-külön már használták a két növényi kivonatot például az Egyesült Államokban és a Japánban, az Oxford Brookes Egyetemmel közösen fejlesztettük ki azt a formulát, amelyben a legjobban támogatja a két összetevõ egymás mûködését, így Európában elsõként a Vitafree mutatta be ezt a kombinációs készítményt.