Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Készen állsz az intenzív fogyásra?

A cikk megjelenési deje: 2010.03.02. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

21napos130.jpg
Március 8-án kezdõdik az elsõ 21 napos Súlykontroll diéta
, amit már megrendelhetsz az oldalunkon!

 

Ha esetleg még hezitálsz, belefogj-e ebbe az intenzív, de annál hatásosabb 3 hétbe, íme, néhány nyomós érv, ami után ez nem lesz kérdés többé:

 

 

 

 

5 nyomós indok, amiért a 21 napos Súlykontroll diétát válaszd:

  1. Az ételek 80%-ban olívaolajjal készülnek. Salátákra extra-szûz olívaolajat használunk, mely kedvezõ zsírsavösszetételének köszönhetõen csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát. A fõzéshez-sütéshez használt olívaolaj magas oleinsav-tartalmának köszönhetõen az ételekben kevésbé keletkeznek káros anyagok.

  2. Az ételek sûrítéséhez nagyrészt zablisztet használunk: a zab béta-glükán (ez egy vízben oldódó rost, amely csökkenti a koleszterin-szintet, valamint a szénhidrátok és zsírok felszívódását) tartalmának köszönhetõen kevésbé emeli meg a vércukor szintet, és mégis telítettség érzését okozza, mely a diétánál fontos szempont.

  3. Bio alapanyagok használata: Köszönhetõen annak, hogy az Alexandra Fitness Konyha menüit egy minõsített biokonyha készíti, az alapanyagok egy része ökológiai gazdálkodásból származik. Így egy olyan prémium minõséget kínálunk, mellyel kevesebb vegyszert veszünk magunkhoz, és az árát is a megfizethetõ szinten tudjuk tartani. Az étlapmagyarázatnál, amikor az étel bio alapanyagokat tartalmaz, azt mindig feltüntetjük.

  4. Korszerû konyhatechnológia: A modern fõzõberendezések nemcsak a szakácsok életét könnyítik meg, hanem az ételek kíméletes elkészítése során, azok megõrzik értékes tápanyag és vitamintartalmukat. A hosszú ideig alacsony hõfokon tartó sütésnél, a hús megtartja nedvességét, így az porhanyós lesz. Zöldségek párolásánál az értékes vitaminok nem fõnek ki a vízben, hanem tovább gazdagítják az ízvilágot.

  5. Kiszámoltad már, mennyivel kerül többe, ha bevásárolsz, és neki állsz elkészíteni az ételt, fõleg ha egymagadnak esetleg másodmagadnak fõzöl? Meglepõdtél, ugye?
    Plusz a maradék étel, diéta esetén gonosz csábító, így sokkal hatékonyabb, ha nincs több, mint amit megehetnél.


Kell ennél több indok?
21 napos intenzív diéta március 8-ától!
Fogyjunk együtt egészségesen!

Rendeld meg a 3 hetes menüt, MOST !