Archívum

Üdvözöllek a beresalexandra.hu weboldalon!

A 2017-ben megújult honlapomon mind formailag, mind tartalmilag rengeteg dolgot változtattunk, javítottunk, frissítettünk.

Ennek következtében számtalan olyan régi tartalom, cikk, anyag is módosításra, vagy akár eltávolításra került, amelynek napjainkban már – eredeti formájában - nem volt megfelelő relevanciája.

Béres Alexandra

Kangoo Jump órák a Gilda Maxban!

A cikk megjelenési deje: 2007.07.06. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
07.06kangoo5_2.jpgÚjfajta õrület pattogott el hazánkig, ami nem más, mint a görkorcsolya „rugós" változata, a Kangoo!

 

 

   Az „ugrálócipõt" eredetileg futóknak fejlesztették ki, hogy csökkentsék az ízületeket terhelõ igénybevételt. 80%-kal csökkenti a becsapódások mértékét, ezért kisebb a boka, a térd és közvetve a többi testrész igénybevétele, valamint 25%-kal több kalóriát éget el, mint más gyakorlatok, tehát igen hatékony zsírégetõ módszer. Emellett erõsíti az immunrendszert, a szívet és a tüdõt. A speciális cipõben történõ csoportos ugrálás pedig egyedi élményt nyújt minden résztvevõ számára, a jó hangulat garantált!
Ugráld ki magad a Gilda Max I. és II. termeiben!


Néhány vélemény azoktól, akik már kipróbálták:
"Have fun, getting fit! Ez nem csak egy jelmondat: a legvidámabb sport, ami formában tart. Egy próba után függõ leszel!"
"Nagyon jól érzem magam. Szeretek ugrálni, az órákról teljesen felfrissülve jövök ki, jobban felpörget, mint bármi más."
"Túlsúlyosak is nyugodtan kipróbálhatják, mert hasonló "súlytalanságot" érez az ember, mint a vízben, így könnyebb az ugrálás."
"A legizzasztóbb óra, amin valaha is részt vettem. Az óra után a szauna szükségtelenné vált." 07.06kangoo1_1.jpg07.06kangoo3_1.jpg