Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Jött, látott és elõadott a soproni egyetemen

A cikk megjelenési deje: 2008.03.17. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
f7ff36d1aeaeaeae.jpgSzandi a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának meghívására látogatott a leghûségesebb városba, hogy megismerkedtesse Súlykontroll Programjával az érdeklõdõket, majd megmozgassa õket az egyetemi sportcsarnokban.

 

 

A NymE Közgazdasági Kar aulájának ajtajára március 13-án akár a megtelt táblát is ki lehetett volna akasztani, több mint négyszázan várták ugyanis Alexandrát, aki saját kidolgozású, összetett életmódprogramjáról tartott elõadást.


- Hazánk felnõtt lakosságának 58%-a túlsúlyos. A túlsúly pedig napjainkban betegségnek tekinthetõ - hangzott a megdöbbentõ adat Szandrától, aki kifejtette: túl sok információval szembesülünk manapság az egészségpiacon, pedig nem árt az óvatosság. Minden ember egyedi, ezért mindenkinek más-más diétás módszerre van szüksége súlyfeleslege leadásához. Ráadásul, mielõtt rászánjuk magunkat a fogyókúrára, nem árt, ha tájékozódunk arról, mennyit is kell leadnunk. Ennek mértékét a testsúly / méterben vett magasság négyzetével könnyedén kiszámíthatjuk. Az szintén fontos, hogy a fogyókúra ideje alatt is kiegyensúlyozottan táplálkozzunk. Alexandra nem ítéli el a vegetáriánusokat, õ maga eszik húst, és a közönség soraiból érkezett kérdésre is azt válaszolta, naponta egyszer mindenki fogyaszthat a tenyérnagyságával megegyezõ méretû hússzeletet.


Az életmódprogram elméleti ismereteinek átadása után, a közönség a Krasznai Ferenc Sportcsarnok felé vette az irányt, ahol Alexandra edzésen izzasztotta meg a közel száz egyetemi hallgatót. De azok sem ülhettek tétlenül, akik csak, mint nézõ kívántak meghúzódni a lelátókon, Szandi a bemelegítésben õket is megmozgatta.

ba_0022_1.jpg5207d826d64_1.jpga12cf9da711.jpg929bd6841aa.jpg995c170ee00.jpg599dad431ee.jpg