Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Jelentkezz Klub Oázis animátornak!

A cikk megjelenési deje: 2011.01.07. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
bulg09_2_1.JPGHa szereted a kihívásokat, szereted a nyüzsgést és a gyerekeket, és nem okoz gondot, ha angolul, vagy németül kell kommunikálnod, játszanod, gyere és csatlakozz gyerek- vagy sport animátorként a Klub Oázis csapatához!

korfu2_1.jpgA Neckermann Utazási Iroda szervezésében 3-5 hónapos, külföldi munkalehetõséget kínálunk Neked! Programunk létrehozója Béres Alexandra, aki animátoraink kiválasztásában és betanításában is személyesen részt vesz.
Az all-inklusive Klub Oázis szállodákban animátoraink alapvetõ feladata, hogy a magyar vendégek nyaralását felejthetetlen programokkal gazdagítsák, igény szerint kirándulásokra kísérjék õket, és segítséget nyújtsanak esetlegesen felmerülõ problémáik megoldásában. rodosz3.JPGNem a szokásos szállodai animációról van szó, hiszen a felnõtt és sport programok ugyanolyan hangsúlyosak, mint a gyerekprogramok, és külön figyelünk arra, hogy a családoknak közös szórakozási lehetõséget nyújtsunk.
A Klub Oázis igazi aktív kikapcsolódást kínál az utasok részére, az animátoroknak pedig egy felejthetetlen, kihívásokkal és élményekkel teli szezonális munkát.

Helyszíneink 2011-ben: Görögország, Horvátország, Bulgária, Törökország, Egyiptom, Tunézia.( www.kluboazis.hu )

Amit a fizetésen kívül kínálunk:

* Szállást biztosítunk az animátorszálláson.
*
A hotelban all inclusive ellátást kapsz.
*
Megszervezzük és fedezzük az utazásod.
*
A munka teljes idõtartamára biztosítást kötünk a nevedre.

 

Amennyiben elmúltál 20 éves, legalább egy nyelven beszélsz középfokú szinten, szeretsz sportolni, és/vagy jól értesz a gyerekek nyelvén, jelentkezz a kempelen.zita@gmail.com címen március 10-ig! Várjuk önéletrajzod!

klub2011.JPG