Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Induljon a nyár! Az animátorok már készen állnak!

A cikk megjelenési deje: 2013.05.15. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

ani136.jpgBéres Alexandra, a  Neckermann Klub Oázis programjának szakmai vezetõjeként  válogatta és képezte ki azokat a fiatalokat, akik lehetõséget kaptak arra, hogy a nyár folyamán, mediterrán nyaralóhelyeken dolgozzanak. Az animátorok feladata a magyar vendégek szórakoztatása, illetve segítségnyújtás az esetlegesen felmerülõ problémák esetén.

Zalakaros adott otthont annak a képzésnek, ahol a kiválasztottak sok gyakorlás után élesben is megmutathatták rátermettségüket: óvodás gyerekeknek szerveztek programokat, illetve megmozgatták a fürdõbe látogató vendégeket is. A külföldi helyszínekre való kiutazásig már csak néhány hét van hátra, s az animátorok már izgatottan készülõdnek:

 

ani132.JPGPáger Zsuzsi azért jelentkezett erre a munkára, mert animáció-szervezõ manager-ként végezett a Szent István Egyetemen.

 

„Mindig is tudtam magamról, hogy olyan munkát szeretnék választani, melynek során emberekkel dolgozhatok és tudásommal hozzájárulhatok az õ életük jobbá tételéhez. Úgy gondolom, hogy az animáció és az erre épülõ iparágak ezt az igényemet lefedik és végre kipróbálhatom magam ezen a pályán!"

 

Hogyan készülsz a kiutazásra?

 

„Amikor megtudtam, hogy sikerült eredményesen teljesítenem a felvételi fordulókat, nagyon boldog voltam! Felvettem a kapcsolatot a tavalyi szezonban dolgozott animátorokkal és a jelenlegi társammal is már többször találkoztam.  Átbeszéltük, hogy ki milyen programot tartana és megpróbáltuk egymást hasznos információkkal ellátni. Természetesen a saját desztinációmat, Görögországot- Agios Nikolaost is azonnal megnéztem az interneten,:hol található a szálloda, milyen nevezetességek vannak a környéken, amiket a szabadnapomon majd meg tudok nézni. Ezen kívül keresem a tökéletes fürdõruhát és gurulós bõröndöt J"

 

 

ani131.JPGTivadar Zita évek óta arra készül, hogy kipróbálhassa magát animátorként.

 

„Büszke  voltam rá, hogy a Neckermann animátoraként beválasztottak az utazó csapatba. Az oktatáson rendkívül sok információval gazdagodtam, és már alig várom, hogy a helyi körülmények között, tényleges szituációkban próbálhassam ki, amit itt tanultunk, és szórakoztathassam a nyaralókat. Én nagyon szeretem a táncot, és gyerekekkel is szeretek foglalkozni. Egyelõre a vizsgák lázában égek, de nagyon lelkesen várom a kiutazásom idõpontját!"

 

ani135.JPG

 

 

 

Landl Brigitta nagyon jó lehetõségnek tartja ezt a munkát több szempontból is:

 

„Azt gondolom bõven leszünk olyan helyzetekben, melyekkel eddig még nem találkoztunk, ezért sok kihívással fogunk szembesülni, mely segíti önismeretünk és szakmai képességeink fejlesztését. 

Természetesen a szállodák csodaszép környezete és a nemzetközi team is csábító, hiszen nyelvtudásunkat is tovább tudjuk fejleszteni, csiszolgatni"

 

Miért a Neckermann programjára esett a választásod a hasonló munkalehetõségek közül?

 

„Azért választottam a Neckemannt és a Klub Oázis programot, mert tudom, hogy évek óta megbízhatóan szervezik az animátorok munkavállalását, és ez  nagyon fontos szempont volt számomra. Hiszen csak úgy tudunk jó munkát végezni, ha tudjuk, hogy egy megbízható csapat áll mellettünk!"

ani134.JPGKuthy Zsanett már egészen kicsi kora óta imád tervezni, szervezni, emberekkel foglalkozni. Mivel az évek múlásával sem változott meg ez az elkötelezõdés, rendezvényszervezõ végzettséget szerzett.

 

„Négy éve dolgozom animátorként itthon és minden szempontból imádom. Ez nekem nem egy munkahely, nem csak egy állás, ez az életem, ez tölt fel energiával. Mindig azt mondom, ez egy olyan hivatás, amit csak szerelembõl lehet csinálni. Többek között ezért jelentkeztem erre a munkára. 

Az indulás elõtti teendõimet egy listába szedtem, így sokkal egyszerûbb mindent idõben megcsinálni, és a nagy izgulás közben sem kerüli el semmi a figyelmemet. Örülök, hogy idén külföldön is kipróbálhatom magamat!"

 

an130.JPGMonos Kriszta már tapasztalt animátor, hiszen nem elõször indul útnak:

„Ez lesz a harmadik szezonom, ezért elég rutinosan készülök. Elsõ évben még olyan izgatott voltam, mint karácsonykor egy kisgyerek! Éjjel nappal készültem, nem tudtam mit pakoljak, mit ne! Idén már nyugodtabban és tudatosan készülök, mivel tudom, hogy mire számíthatok és mit várnak el tõlem. Bár minden évben más és vannak változások is, amiket elõre nem tudhatok, de fontos feladat, hogy ezeket az animátor ki tudja kiküszöbölni."

 

 

 

 

A lányok és fiúk nemsokára indulnak! A Klub Oázis szállodákban változatos programokkal várják a nyaralókat, így teszik felejthetetlenné kicsik és nagyok nyaralását! J