Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

III. Hungarian Curling Open

A cikk megjelenési deje: 2007.11.19. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
000_0096.2.jpgEzen a hétvégén rendezték meg a III. Nemzetközi Conrad Electronic Kupát, mely ismét a Wallis nõi csapatának a gyõzelmével ért véget.

 

 

A nagy sikerû 2005-ös és 2006-os Hungarian Curling Cup-on Kanada, Andorra, Szlovákia, Lengyelország, Horvátország, Franciaország és hazánk képviseltette magát. Idén a kilenc magyar csapat mellett 5 külföldi csapat is pályára lépett - AND, AUT, FIN, SUI, SVK.
Míg a 2005-ös versenyt a kanadai Boronkay Team, a 2006-osat a Jokers nyerte, az idei kupa gyõztese Alexandra csapata lett, a Wallis Sc.

 

" Nagyon örültünk a gyõzelemnek, úgy érezzük, megérdemeltük, igazán összeszedett játékot produkáltunk, veretlenül kerültünk a döntõbe, ahol az egyesületünk férfi csapata ellen sikerült gyõzedelmeskednünk. Nagy lendületet adott nekünk ez a verseny, hiszen ez az elsõ nemzetközi gyõzelmünk! A legnagyobb élmény mégiscsak az volt a hétvégén, hogy sikerült megvernünk azt az osztrák lánycsapatot, akik kiejtettek minket a 2006-os Európa Bajnokságon, így õk kerültek fel az A ligába, a legjobb 10 európai csapat közé. Én úgy érzem, ha ilyen összeszedetten szerepelünk a 2 hét múlva kezdõdõ Eb-n, komoly esélyünk van a feljutásra!" - mondta Alexandra.

 

A végsõ sorrend végül így alakult:

1. Wallis Sc. nõi
2. Wallis Sc ffi
3. Europartners Modra (SVK)
4. Team Tóth (AUS)