Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Így fogytam én - Mary

A cikk megjelenési deje: 2011.09.19. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
igy-fogytam-en-mary.jpgFacebook játékunk elsõ három helyezettjének (akiket a facebook látogatók választottak) története annyira példa mutató, hogy úgy döntöttünk megkérjük õket, osszák meg még egyszer a történetüket ezúttal bõvebben. Alábbiakban Mary mutatja meg, hogy igazán határozott döntéssel és életmód váltással elérhetjük céljainkat!  
 
 
Többször nekikezdtem már mindenféle õrült és kevésbé õrült fogyókúrának. Fogytam már 4 hónap alatt 20 kg-ot amit a következõ 4 hónapban vissza is szedtem és grátiszba még egy plusz 10-est is. Sosem voltam vékony és mindig is zavart a súlyom de annyira nem, hogy olyan igazán tegyek ellene.
 
mary-2-cikk.JPG130 kg voltam amikor teherbe estem. A terhesség alatt nem híztam sokat csak olya 8-9 kg-t. Szülés után le is ment belõle de akkor nagy hibát követtem el. Nagyon elengedtem magam a szoptatás alatt. Ettem, ettem és ettem, hogy legyen sok tejem de a következményekkel nem számoltam. Mire 8 hónapos lett a lányom és már nem kellett neki a tejcsi akkor gondoltam nekiállok megint fogyizni. Rá is álltam a mérlegre ami 141,5 kg-t mutatott. Azt hittem elájulok! Ennek hatására nagy lelkesen vágtam bele a legújabb diétámba és ahogy lenni szokott pár hónap után feladtam és ugyanott tartottam mint korábban. Év végén ahogy számot vetettem a mögöttem álló évrõl rájöttem, hogy ez már megint nem sikerült és semmi vágyat nem érezte arra, hogy megint nekiálljak.
 
De az én párom ebbe nem törõdött bele és addig beszélgettünk amíg rávett, hogy ismét próbáljam meg most utoljára de most egészen máshogyan ahogy eddig. Emésztettem egy darabig a dolgot és úgy voltam vele, hogy jó, legyen, megteszem.
 
Így idén január 2-án újból nekivágtam de most el is döntöttem, hogy én ezt valóban akarom. Erre szokták mondani, hogy fejben dõl el, és tényleg. Életmódot váltottam és nem fogyókúráztam. Áttértem az egészséges ételekre így rengeteg zöldséget eszem, a fehér kenyeret lecseréltem teljeskiõrlésûre, a csokit 80 %-os étcsokira. Semmit nem vonok meg magamtól így nem is szenvedek és nem tépem fel a hûtõt farkaséhesen. Többször eszem kis adagokat. Ha nagyon nem bírok magammal akkor megeszek egy marék sótlan földimogyorót és megiszok rá egy nagy pohár vizet. De az étkezés önmagában nem elég. Az elejétõl kezdve tornázok itthon. Az elején egy kis szülés utáni tornával kezdtem heti 2x. Mondanom se kell, hogy már attól kipurcantam.
 
Ahogy telt az idõ és fogytam és erõsödtem az a torna már nem jelentett számomra kihívást. Ez volt március végén. Utána nézem a neten mi is lenne nekem való. Azt tudtam h kinek a tornájára nem akarok tornázni így mást kerestem. Ekkor találtam rá Béres Alexandra tornáira.
 
Az elsõ torna amit megvettem az a Vitalitás volt. Hû, amikor elõször csináltam végig kb mindenem remegett, nagyon kemény volt de nagyon nagyon élveztem. Pár hét után egyre ügyesebben tudtam csinálni és szuper volt látni a saját fejlõdésem. Késõbb beszeretem még a Lendületben és a Legjobb formádat. Így ezeket váltogatva tudtam tornázni. Nagyon szeretem a Szandra tornáit mert nem üvölt benne hanem végig mosolyog és kedvesen mondja mibõl mennyi van még. Imádom! Legutóbb a Menni fog! Tornát vettem meg és most ez a kedvencem .Nagyon jó a zenéje, dinamikus a torna és a szokásos kedves stílus van benne. Szerintem a legkeményebb tornája az Új kihívás. Na azt még nem nem tudom megállás nélkül végig csinálni, nagyon nagyon kemény de ezt is imádom mert kihívást jelent számomra.
 
mary-cikk.JPGA kilók nem adják könnyen magukat, többször megállt már a fogyásom. Szanda tanácsára elkezdtem kocogni amitõl megint szaladtak lefele a kilók. Sajnos kiderül, hogy lumbágóm van és nem lehet kocognom. Így marad a torna. Heti 5-6-szor tornázok és nagyon élvezem. Már 30 kg-t fogytam de még legalább 45 kg-t szeretnék leadni.
 
Most 109 kg vagyok de nem adom fel és lumbágó ide vagy oda de folytatom amit elkezdtem. Sokan azt gondolják, hogy 100 kg felett nem lehet tornázni mert nem bírja az ember. Én vagyok a tanú, hogy lehet. Sõt vékony lányokat megszégyenítõen jól bírom és Szanda tornáit is végig tudom csinálni. Eldöntöttem, hogy jövõre beiratkozok a Fitnesz Akadémiára és a sporttal fogok foglalkozni, hogy megmutassam mindenkinek le lehet fogyni. (Addigra már 65 kilót fogok lefogyni).
 
Minden fejben dõl el és én eldöntöttem, hogy lefogyok és csinos egészséges anyukája leszek a lányomnak!