Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

I. Nativa Fittnap

A cikk megjelenési deje: 2007.08.22. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
nativafittnap_logo.pngAugusztus 25-én a Sportmax Újbuda Sportcentrumban kerül megrendezéstre az I. Nativa Fittnap, ahol rengeteg programmal, mint például Súlykontroll tornával, Kangoo edzéssel és Xco-Training show-val várunk minden kedves érdeklõdõt.

 

 

A rendezvényt Alexandra órája nyitja meg 10 órakor, majd kiváló edzõk váltják egymást a színpadon. Roberson Magalhaes Kangoo sztárelõadó az USA-ból és Wirginia Winsermann first class Xco prezenter érkeznek Budapestre, hogy bemutassák, a legújabb mozgástrendeket.
A külföldi sztároktatók mellett Magyarország vezetõ Kangoo mesteredzõje, Hornyák Ádám (Ádee) és csapata is próbára teszi állóképességedet és kitartásodat, majd részese lehetsz 2007 legnagyobb Xco-Training Show-jának Borsodi Balázs és Lencsés Rita vezetésével. A nap végén részt vehetsz Lencsés Rita Pilates óráján is.

Az ebédszünet alatt bemutatók és ajándéksorsolás színesíti a programot, hogy kicsit kifújhasd magad. A Fittnapon egyedi emblémázott pólót kapsz, és egész nap ingyenes Nativa frissítõ vár rád. A négy ízben kapható Nativa wellness-ital alacsony kalóriatartalmával segít, hogy mindig formában legyél.

Jelentkezz most! Részletek a nativafittnap.hu weboldalon.