Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

I. Magyar RG Világkupa

A cikk megjelenési deje: 2009.03.02. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
vassdora_arena kicsi.jpg2009. március 6-8. között elsõ alkalommal rendeznek Ritmikus Gimnasztika Világkupát-Garantiqa Junior Nemzetközi Versenyt a Budapest Sportarénában.

 

 

Az I. Magyar RG Világkupára csaknem 30 országból várnak versenyzõket a világ minden tájáról. Olyan neves sztár-versenyzõk lépnek szõnyegre, mint az orosz Evgenia Kanaeva, a Pekingi Olimpia bajnoka, Olga Kapranova, a 2007-es Világbajnokság gyõztese és a 2. helyezettje, a szintén orosz Vera Sessina. A Világkupán elsõ alkalommal mutatkozik be a magyar válogatott keret: az új összeállítású felnõtt együttes kéziszer csapat, Vass Dóra, felnõtt egyéni versenyzõnk, valamint a junior együttes kéziszer csapat.

 

A három napos sportesemény nyitónapján a szervezõk közös gimnasztika órára invitálnak, melyet Alexandra tart majd. Szandra mellett Keresztes Ildikó énekesnõ és Sziráczky Brigitta divattervezõ is nevét adta az eeményhez, mint a ritmikus gimnasztika volt élsportolói a versenyt színesítõ fellépésükkel támogatják a rendezvényt. A 3 napos viadalnak, melynek nemzetközi és hazai fellépõi mind csinos fiatal sportoló lányok, számos fiatal férfi sztárfellépõje is színesíti majd a programot.

 

A Világkupa és az ünnepi gála sztárfellépõi:

2009. március 6. Puskás Peti
2009. március 7. Mark
2009. március 8. GÁLA Király Viktor és Fekete Dávid a Megasztárból!

 

A fiúk mellett Keresztes Ildikó, a 4 For Dance, a Fool Moon vokál együttes is szórakoztatja majd a közönséget.