Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Horvátországból - Zivogosce-bõl jelentkezünk!

A cikk megjelenési deje: 2011.08.10. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

horvat-zig-cikk_1.JPGSorozatunk - melyben a Klub Oázis szállodákat mutatjuk be - harmadik állomásán Zivogošèe-ba kalauzolnak minket a mindig mosolygós és segítõkész animátorok: Lilla és Ági. 

 

 

 

Kedves leendõ vendégek, most elmeséljük, miért nagyon jó a Hotel Nimfában nyaralni!


A Makarska-riviéra egyik kiemelten gyönyörû részén található családias hangulatú desztinációnk, a Nimfa. Ha ki akarsz szakadni a szürke hétköznapok körforgásából, ha el akarsz menekülni a zajos nagyvárosi életbõl, akkor ez egy ideális célpont számodra.

 

zig.jpgTermészeti szépségekben gazdag, nyugalmas és relaxativ környezetet találsz, ahol ugyanekkor kiélheted minden aktivitásodat és kreativitásodat is. A Biokovo - hegyseg turaútvonalaival, az animációs programok pedig változatos mozgási lehetõséggel várnak kicsiket és nagyokat. Emellett sokféle kirándulás közül is választhattok ezen a gyönyörû dalmát vidéken:
Makarska, Split, Trogir, Hvar sziget, Brac sziget, Korcula, Dubrovnik, Omis, Medjugorje, Mostar és Szarajevo... Mindezek a káprázatos helyszinek könnyen és gyorsan elérhetõek a kocsival érkezõ vendégeknek.

 

Mindenkit változatos és szuper animációs programok fogadnak itt, amit nemzetközi animátor csapat vézenyel, így igazán internacionális az atmoszféra. A nap folyamán szines programok állnak a vendégek rendelkezésére; torna, aerobik, aquafitness, Klub Oázis táncok, vizi labda, tengerparti gyalogló tréning, csaparversenyek, tánctanulás... A gyerekek számára pedig ott van a Mini Klub, ahol Ági sok szeretettel és sok ötlettel várja a srácokat: indián nap, kalóz nap, kreativ foglalkozások és arc festés...és a sornak még nincs vége!

 

zig4.jpgA gyerekek mindig nagy örömmel és lelkesedéssel csatlakoznak a játékokhoz. Családi vetélkedõkkel is készülünk a vállalkozó szellemû familiák részére, ami szintén nagy örömet okoz a résztvevõknek és a nézõknek egyaránt.



A szállodától 10 méterre fekvõ partszakaszon mindenki megtalálja a kedvére valót. Háboritatlan öblök, sportolási lehetõségek (kajak, vizi bicikli, parasail) és kristálytiszta tenger csalogatja a buvárkodás szerelmeseit.

 

És eddig még szót sem ejtettünk a helyiek vendégszeretetérõl, kedvességérõl. Ez nem a tömegturizmus helyszine, itt mindig van idõ és lehetõség személyes kapcsolat kialakitására. Ha téged a szálloda rengeteg, betondzsungel és a személytelen környezet vonz, akkor ez nem a te álomhelyszined. Ez egy csodálatos ország, a maga jellegzetességeivel, amit mindenkinek érdemes megismernie. A szálloda adottságai miatt ideális családosok részére, a medencék körül a szülõk és gyerekek egyaránt jól érzik magukat.


Számunkra is csak úgy repül itt az idõ, mert sok szeretetet kapunk a vendégektõl. A gyerekek rajzokkal, nekünk gyûjtött kagylókkal kedveskednek. Sokszor nagyon nehéz a búcsúzás. Nemhogy a szállodától, a Mini Klubtol is nehezen szakadnak el a nap végén. Örökre szóló barátságok köttetnek a Nimfa szobor tövében.


Legkellemesebb élményeink közé tartozik a horvát emberek kedvessége, vengédszeretete és segitõkészsége. Nem egyszer leptek már meg apró ajándekokkal, vacsora meghívásokkal és gulyáspartival. Ehhez a vendégszeretethez adódik hozzá az animációs programok sokasága, így garantáltan mindenki elégedetetten távozik.