Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Horvátországból jelentkezünk

A cikk megjelenési deje: 2011.07.29. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
horvat-cikk.JPGAki esetleg még nem döntötte el, hogy idén hol szeretne nyaralni, annak most induló sorozatunkkal szeretnénk egy kis ötletet/kedvcsinálót adni. Elsõ cikkünkben Horvátországból jelentkeznek a Klub Oázis mindig mosolygós és segítõkész animátorai: Szabina és Évi.
Horvátországban szeretnél nyaralni? A Neckermann Klub szállodái közül az egyik Brac szigetén található. A Supetrus egyik legnagyobb Resort-ja mindenkit szeretettel vár. Ketten vagyunk magyar animátorok itt, de rajtunk kívül még helyi és sok más nemzetiségû animátor szórakoztat benneteket. A programok olyan bõségesek, hogy a választás is nehézkes. Kicsiknek, nagyoknak és felnõtteknek egyaránt van lehetõség aktívan kikapcsolódni, még akkor is, ha a tengernél szeretnétek pancsolni egész nap.
A szállodának saját partszakasza van sok vicces vízi játékkal. A bátrabbaknak még a búvárkodásra is van lehetõségük. Amennyiben már meguntátok a sós vizet, úgy bejöhetek a medencébe. Óóóó de még a medencék között is válogathattok. Kettõ óriási nagy medence vár rátok. Az egyiknél pihenhettek, úszhattok, halk relax zene mellett a másiknál pedig zajlik az élet.
horvszalloda-cikk.jpgAz Adria medencénél hangos zene, animációs programok, mini golf, ping-pong és természetesen az elmaradhatatlan koktél játékok szerepelnek a kínálatban. Ezen a helyen találhatjátok meg Szabinát aki biztosítja az összes vendégnek azt, hogy még a nyaralás alatt is fitten maradjon. Szabina Reggeli tornával, Aqua fitness-el, és különféle aerobikkal vár mindenkit, de ha valaki inkább az ugrálósabb táncolósabb mozgásra vágyik, akkor õ is megtalálhatja a számára legmegfelelõbb dolgot még pedig a zumbához hasonló klub latino táncot.
Én Évi vagyok, engem a mini klubban találhattok meg. Minden gyerkõcöt nagyon sok szeretettel várok. Itt minden napra van egy fix programunk, de természetesen, mindig van egy B tervünk, ha a gyerekek többsége mást szeretne csinálni. Az én kedvenc napom a kalóz nap, amikor kardot gyártunk kincset keresünk és megtámadjuk a fõ kalózt, akinél a kincs rejtõzik. De ha a gyerkõcöknek szereplési vágya van akkor azt is kielégítjük, és közösen a többi gyerkõccel egy-egy vicces történetet, táncot vagy dalt adunk elõ a szülõknek. Viszont ha a manók többsége pancsolni szeretne akkor arra is sort kerítünk. Amennyiben nincs gyerkõc a mini klubban, úgy engem is az Adria medencénél találhattok meg.
horvat-cikk2.JPGHa inkább a kirándulós fajta családból vagytok, akkor is jó helyen jártok. Brac szigete csodálatos látványt nyújt mindenkinek. Alig 35 km-re innen a szállodától megtalálhatjátok a híres Arany Szarvat és szinte mindegyik kávézóból hangulatos Dalmát zene hallatszik ki. Ezeken a helyeken öröm leülni hallgatni a helyi zenét és bámulni a csodálatosan tiszta tengerre. És még a horvát sör és bor ízérõl nem is tettem említést.
Ha egy -egy napon kirándulni mentetek akkor sem maradtatok le animációs programról, hiszen minden nap 20:30-kor kezdõdik a mini diszkó és 21:30-kor pedig az esti programok valamelyike.
Ha esetleg nincs kedvetek pancsolni, akkor csak fel kell kerekedni egy kisebb sétára és felfedezni, hogy Brac szigete milyen kincseket rejt. Mert ha nem is fénylik mint az arany, a függõ növények ahonnan a még meg nem érett kivi lóg, az óriási bokrok, ahol már piroslik a gránátalma, az óriási citrom fák és a kellemes hûvöset adó erdei fenyõk csodálatos látványt nyújtanak. És ki tudja lehet a „jó napot, finom fagyi, hány gombócot?" szavakat kiáltozó fagyis, még egy gombóc fagyira is meghív benneteket. Velünk már ez is megesett...
Mi már itt vagyunk lassan 2 hónapja és mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a csodálatos Dalmát szigetet és a Neckermann egyik kiváló Klub szállodáját.
Szabina és Évi