Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Hamarosan indul a Fitt-térítõk legújabb évada

A cikk megjelenési deje: 2012.08.17. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
szemegeszseg-cikk.JPGAugusztus 25-én indul a Fitt-térítõk legújabb évada a TV paprikán. Kovács Lázár és Béres Alexandra dietetikus segítségével praktikus és egyszerû tanácsokkal látja el a nézõket, hogy mit tehetnek mindennapi nyûgjeik enyhítése érdekében pár egyszerû tornagyakorlattal és recepttel.
 

Az elsõ adásban a szem egészsége kap nagy szerepet.

Úgy vigyáz rá, mint a szeme fényére! - Ez a mondás is jól mutatja, hogy az ember egyik legfontosabb szerve a szem. Ennek ellenére általában különösebben nem vigyázunk rá, természetesnek érezzük, hogy élesen látunk és bízunk benne, hogy ez mindig is így lesz!

 

A szem problémák, szem betegségek az utóbbi idõben, mióta mindenhol számítógépeket használunk, és napi 4-5 órában nézünk tv-t, különösen megszaporodtak. Sokan nem fordítanak kellõ hangsúlyt a munkahelyi környezetre, hogy néha pihentessék, ápolják a szemüket, pedig szemünk, amellett, hogy egy fantasztikusan összetett és bonyolult szervünk, igen érzékeny a környezeti hatásokra.

 

Ha szem problémákról esik szó,akkor kapásból mindenki a magas karotin tartalmú, A-vitaminban gazdag alapanyagokat ajánlja és ez rendjén is van, azonban ezen kívül még számtalan vitaminra és ásványi anyagra is szüksége van a szemnek, beszélve a megfelelõ folyadék fogyasztásról, ami jótékonyan hat a szemlencse anyagcseréjére és csökkenti a szürkehályogkialakulásának kockázatát.

 

Mit tehetünk tehát szemünk egészségének megóvásának érdekében? Milyen ételek segíthetnek minket ebben? 

 

Augusztus 25-én 10.35-kor a TV paprikán megláthatják.

 

szemegeszseg3-500.JPG