Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Gyûjtés a GildaMax-ban

A cikk megjelenési deje: 2008.07.25. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Kep 0277.jpgA GildaMax Mozgásközpont hálózatban mozgáskorlátozott gyerekek számára gyûjtötték össze a forgalomból kivolt 1 és 2 forintosokat.

 

 

A Gilda a fõváros négy forgalmas pontján üzemeltet fitness termeket, ahol a nap huszonnégy órájában, szépen kialakított környezetben, komoly eszközparkkal és igen változatos szolgáltatásokkal várják az érdeklõdõket.
Mint ismeretes, az egy- és kétforintos pénzérmék február 29-én „búcsúztak el" tõlünk, és, különbözõ nemes célok megvalósítására, országszerte számos gyûjtési akció bontakozott ki. A mozgásközpont menedzsmentje szintén úgy döntött, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez, melynek lezárását követõen százkilencezer egynéhányszáz forintot számoltak össze. Ezt, stílszerûen, száztizenegyezer száztizenegy forintra egészítették ki, amit a mozgássérült gyermekek sportolásának támogatására ajánlottak fel.
Július 22-én a Váci úti szalonban az összeget Béres Alexandra adta át Szakály Józsefnek, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége fõtitkárának, aki arról tájékoztatta az adományozókat, hogy a pénz jó helyre kerül. Valószínû, ha a szövetség elnöksége jóváhagyja, a „csupa-csupa egyeseket" Vácrátóton a fogyatékossággal élõ kislányok és kisfiúk lovagoltatására fordítják, akiknek nagy szükségük van erre, mivel a lovaglás fejleszti a koordinációs készséget, a testtartást, nem utolsó sorban - a pacik szeretetével - érzelmi emóciókat vált ki a gyermekekbõl.
A kötetlen beszélgetés során mind Alexandra, mind pedig Galambos Róbert menedzser megerõsítette: a négy akadálymentes teremben bármikor szívesen látják a mozgássérülteket. Élni kell tehát a szívélyes meghívással...

 

Nagy Attila

a szövetség lapja,

a HUMANITÁS munkatársa

A képet Napsugár Anna készítette.