Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Gyermeki mosoly az arcokon - fél óra alatt 300 kalória mínusz!

A cikk megjelenési deje: 2010.06.21. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

kangoo1150.jpgÓránként 600 elégetett kalória. 70-80 %-kal csökkentett ízületi terhelés. 20 kilogrammnyi túlsúly elillanása egyik percrõl a másikra. Gyermeki mosoly az arcokon. Mi ez?

Nem. Nem egy vadonatúj fogyasztópiruláról, sõt nem is egy fergeteges zsírlebontó készülékrõl van szó, hanem egy az 1990-es években kifejlesztett síbakancs-szerû tudatmódosítóról, mely hazánkban is hódító útjára lépett és megjelenése óta szaporán dobogó szíveket, ugrálva ünneplõ rajongókat gyûjtött maga köré.

A Kangoo töretlen sikerét -az oktatók mértani pontossággal kerekedõ fenekén túl- számtalan tény és adat erõsíti. Elõször is a „holdjáróhoz" hasonlatos cipõ alján lévõ rugózó szerkezet, mely lehetõvé teszi, hogy mozgás közben az egyéb aerobik jellegû órákon lévõ ízületi terheléseket akár 70-80 %-kal csökkentsük! Egy kangoo óra után nem kell kattogó csípõktõl, térdfájástól, gerincfájdalmaktól tartanunk, hisz a talajra érkezéskor ez a csábos „rugó" megóv bennünket a sérülésektõl. Az ugrándozástól való függõségtõl viszont nem, úgyhogy azzal komolyan számolnunk kell!

kangoo3.jpgSokakat a fogyás vágya sarkall a mozgásra. Nos nekik is van egy jó hírünk! Összehasonlítva egy „sícipõben" végigdolgozott órát egy mozgásvilágában hasonlatos aerobikórával 1 : 0 a „cipõ" javára, mert ebben ugrálva jelentõsen megemelkedik szervezetünk kalória-igénye (és testünk boldogsághormon tartalma is!!!). Félórányi edzéssel 60 kilogrammos testsúllyal akár 300 kalóriát is elégethetünk. Arról már nem is beszélve, milyen mennyei érzést nyújt(hat) és milyen jó hatásfokkal dolgoztatja meg a kényes területeket az óra végén a cipõben végzett far- és combizom-gyakorlatok, valamint hasizom-erõsítõ szösszenetek tárháza.

Teljes testformálással találhatjuk magunkat szembe. Egy mosolygós magunkkal szembe, hisz talán ennek a mozgásformának minden fenti tény és adat mellett ez a lényege. Hogy egy érzést / egy valódi élményt nyújt a lelkünk számára. Mégpedig a gyermeki öröm és önfeledtség, a gyermeki mosoly élményét.

kangoo2.jpgA kangoot eredetileg arra szánták, hogy ne csak egy bizonyos típusú torna legyen, hanem más sportok közben is viseljék az egészséges, mozgásra vágyó emberek, nálunk azonban inkább csak akkor szokás vele találkozni, amikor egyes edzõtermek torna-kínálatát böngésszük. Pedig a gyártók állítják - a futáson, tornán túl - akár otthon is járhatunk-kelhetünk a kangoo cipõben, hisz általánosságban is alkalmas arra, hogy javítsa egészségi állapotunk, a kondíciónk, és még szórakoztasson is.


Ha szeretnéd kipróbálni ezt a fergeteges mozgásformát, megteheted 4 Gilda Max teremben (Hermina, Flórián, Récsei, Allee)!

Az órarendeket megtalálhatod: ITT!