Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Gyermek fitness Lelkes örökmozgók, profi kezek között

A cikk megjelenési deje: 2012.11.28. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

gyerek131.jpgNagyobb sportrendezvényeken egyre többször láthatunk a színpadon apróságokat, akik vidámságukkal, és tökéletesen kivitelezett gyakorlatsorukkal mindig nagy sikert aratnak. Õk a gyerek fitness versenyzõk, akik hétrõl hétre kitartóan edzenek azért, hogy fellépésükkel mosolyt és elismerést csaljanak a közönség arcára.

gyerek133.jpgA gyermekfitness egy komplex mozgásforma. Ötvözi a ritmikus gimnasztika elemeit a tornával, akrobatikával, valamint a tánccal. 

Oktatása  már 4 éves korban elkezdhetõ, hiszen a kislányok ebben a korban nagyon fogékonyak az új dolgokra. Miután a kicsik elsajátították az alapokat, táncos és akrobatikus elemekkel ismerkednek meg. A zenére történõ mozgás  -showtánc - és fitness koreográfiákat tanulnak az órákon-  fejleszti a gyermekek ritmusérzékét, kecses mozgást eredményez.

A képzés során az edzõ arra törekszik, hogy megszerettesse a gyerekekkel a mozgást és a táncot. Fontos, hogy jól érezzék magukat az edzéseken, de ne legyenek túlterhelve. A fitness edzések hatására a kicsik megõrzik hajlékonyságukat, remek kondit szereznek, erõsödnek, fejlõdik a koordinációs készségük és/valamint egyensúlyérzékük is. Versenyezni nem kötelezõ, bár a színpad és a szép fellépõ ruhák általában motiválják a kislányokat! J

 

Hová vigyem?

 

Sok helyen hirdetnek különbözõ torna tanfolyamokat kislányok részére, már óvodás kortól. Ha úgy érezzük, hogy  gyermekünk kellõen mozgékony, és szívesen venne részt heti rendszerességgel edzéseken, akkor mindenképpen keressünk számára profi szakedzõt, aki legjobb tudása szerint segít a gyerekeknek kibontakozni, és komolyan foglalkozik a kis csapat versenyeztetésével is.

 

gyerek130_1.jpgA Gilda Max termekben Mile Szilvia többszörös válogatott és magyar bajnok fitness versenyzõ foglalkozik  gyermekfitnessel az egészen kicsiktõl kezdve a junior korosztályig. Szilvi segítségével a gyerekek szép eredményeket érnek el, és lelkesen állnak újabb és újabb kihívások elé!

Az edzések a következõ csoportbeosztásban zajlanak:

kezdõ kicsik: heti 1X45-50perc

haladó kicsik: heti 2X 60

haladó nagyok: heti 2X 120p

 

A gyermekfitness órák idõpontja megtalálható a Gilda Max Óbuda Gate és Gilda Max Savoya termek órarendjében!