Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Gondolkodj Egészségesen!

A cikk megjelenési deje: 2010.06.29. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
ge130.jpgMinden évben dolgozunk azon, hogy új dolgokat, hasznos ismereteket csempésszünk bele a Klub Oázis programokba, így történt, hogy idén csatlakozott hozzánk a Gondolkodj Egészségesen! Program is, akik az animátoraink képzésében nyújtott tapasztalatukkal segítettek a gyerekprogramjaink színvonalának emelésében.

geeeee22.jpg
 

A Gondolkodj Egészségesen! Program olyan civil kezdeményezés, melynek célja, hogy a kora gyermekkor idõszakában minden Magyarországon élõ gyermek olyan családi és intézményi környezetben fejlõdhessen, amely maximális esélyt biztosít számára az egészséges felnõtté váláshoz.

Azt vallják, hogy egy gyermek egészséges fejlõdésében a lélek egészsége, a gyermek természethez fûzõdõ viszonya, vagy a társadalomba való beilleszkedésének képessége legalább annyira meghatározó, mint az egészséges életmód klasszikus elemei, a táplálkozás és a testmozgás.

Testmozgás téma arca évek óta Alexandra, aki valóban szívén viseli a jövõ generációk egészségét és ezért egyrészt személyes jó példával jár elõl, illetve saját szûkebb és tágabb környezetében is megtesz mindent.

A Gondolkodj Egészségesen! Program éppen ezért test és lélek egészségének valamennyi aspektusával igyekszik foglalkozni, a táplálkozástól a higiéniáig, az érzelmi fejlõdéstõl a toleranciáig.

2006-os megalapítása óta a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány a következõ eredményekkel büszkélkedhet:

  • az ország 1.600 óvodájában összesen több, mint 200.000 család kapott tõlük EgészségZsákot.
  • 20.000 résztvevõvel sikeres Családi(as) Napot szerveztek a Margitszigeten 2007 szeptemberében.
  • a SZ.É.P program állandó meghívottjai voltak.
  • 2008/2009-ben megtartották elsõ országos szakmai napjaikat, melyeken 100-130 óvodapedagógus, óvodavezetõ vett részt.
  • a Millenáris Zöld TúraZokni bérletének házigazdáivá váltak - ezen rendezvényeken havonta 150-200 óvodással találkoznak.
  • elindították a Gondolkodj Egészségesen! Élménykonyhát, ahol havonta osztják meg az érdeklõdõ szülõkkel, óvónõkkel egészséges receptjeinket, tippjeinket.
  • 2008 nyarán megújult honlapjukon rengeteg friss információval, érdekességgel várjuk az érdeklõdõket!


Miért érdemes támogatni a Programot?


A Program vezetõi a jövõben szeretnének még több EgészségZsákot kiosztani évente, ezáltal pedig még több kisgyermekes családot elérni; még több praktikus, a napi gyakorlatban alkalmazható ötletet nyújtani a szülõknek és óvónõknek rendezvényeken keresztül, hogy minél több Magyarországon élõ gyermek válhasson testileg-lelkileg egészséges felnõtté.

Kérünk, amennyiben egyetértesz a törekvésekkel és szívesen támogatnád munkájukat, vidd tovább jó hírüket barátaid, ismerõseid körében is.

 

www.gondolkodjegeszsegesen.hu

 

geeeee2.jpg