Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

FOLYTATJA ÚTJÁT A CASTING-KOMMANDÓ

A cikk megjelenési deje: 2007.08.08. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
casting 005.jpgLezárult a jelentkezés az októberben induló Nagy Fogyás címû mûsorba. Közel kétezren vállalkoztak a megmérettetésre, közülük választják ki azt a 100 fõt,akik közül a végsõ 12 játékos fog kikerülni.

 

 

A jelentkezõknek több rostán át kellett esniük, elõször egy orvosi vizsgálatnak vetették alá õket, ahol nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a leendõ versenyzõ szíve elég erõs-e ahhoz, hogy bírja a rá váró megpróbáltatásokat. Ezt egy rövid beszélgetés követte, és ha valaki itt is továbbjutott, akkor egy mélyebb interjút is készítettek a delikvenssel.
Alexandra személy szerint nagyon élvezte a válogatást. "Bár sajnáltam a jelentkezõket, mert sokat kellett várniuk a nagy melegben, én nagyon kellemes élményekkel gazdagodtam. Az emberek igazán közvetlenek és kedvesek voltak, sokat meséltek magukról, rengetegen kértek tanácsot. Legszívesebben mindegyikõjüket beválasztottam volna a mûsorba!"
Persze Szandinak erre nincs lehetõsége, hiszen ebben a kérdésben nem a trénerek, hanem a Produkciós Iroda hozza meg a döntést.

casting 010.jpgcasting 022.jpgcasting 015.jpg