Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Fõ az egészség

A cikk megjelenési deje: 2010.10.29. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
    Szandra_Sera150.JPG A november 9-én indul a TV Paprika mûsorán a „Fõ az egészség" címû 25 részes sorozat, melyben Alexandra és a TV Paprika sztárséfje, Serényi Zsolt szokatlan szerepben tûnnek fel: Szandra fakanalat ragad, Sera pedig kipróbálja magát a konditeremben.
     Szandi kitûnõen megállta a helyét a konyhában, nem lehetett zavarba hozni a fõzõlap elõtt, ami nem is meglepetés, hiszen már hosszú ideje foglalkozik az egészséges táplálkozással, 3 éve jelent meg saját receptkönyve.

Sera pedig olyan szakács, aki szeret kísérletezgetni, így szívesen vállalta a „Fõ az egészség" egyik fõszerepét, mivel ebben a mûsorban olyan ételeket kell elkészítenie, amelyeknek egyszerre kell ízletesnek, és kímélõnek lenniük.

     Szandra_Sera200.JPGDe Zsoltnak nem csak az a feladat jutott, hogy a kalóriák figyelembevételével kell ízletes étkeket alkotnia, hanem a mûsor kedvéért kénytelen volt legalább ötvenféle, különbözõ testrészeket edzõ gyakorlatot elvégezni. - Remekül éreztem magam a mûsor felvétele közben. Sera fantasztikusan jó szakács, és bár a futás nem a kedvenc sportja, igyekezett mindent beleadni! - mondta a forgatás egyik szünetében Szandra.

     A „Fõ az egészség" jó arányérzékkel elegyíti a fitneszt és az egészséges táplálkozást, így kedvence lehet mindazoknak, akik könnyen megtanulható, de hatásos gyakorlatokat szeretnének kipróbálni, és azoknak is, akik kímélõ ételekre vágynak, de úgy, hogy közben nem akarnak lemondani a finom ízekrõl. A mûsor november 9-tõl hétköznaponként 19.30 órakor látható a TV Paprikán.