Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Elindult a Klub Oázis!

A cikk megjelenési deje: 2008.06.11. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
33333.jpgMájus 25-én hivatalosan is elindult a Neckermann - Béres Alexandra KLUB OÁZIS PROGRAM, az elsõ géppel 130-an utaztak Törökországba, Sidébe, hogy együtt töltsenek egy hetet Szandrával.

 

 

Alexandra amellett, hogy levezette az elsõ turnus animátor programjait, órákat és tanácsadást tartott, leforgatta a legújabb dvd-jét is, mely elõreláthatólag az év végén kerül a boltokba. Szandrát több barátja is elkísérte, így vele töltötte a hete Karsai Zita is, aki táncórákat tartott a vendégeknek, és velük nyaralt a Nagy Fogyás gyõztese, István is a családjával.

 

"Bevallom, indulás elõtt egy kicsit tartottam attól, hogy milyen lesz a program fogadtatása, de amikor az elsõ nap kora reggel (8 órakor) elindultam, hogy megtartsam az elsõ Súlykontroll Tornát, és több, mint 50-en vártak rám, hogy együtt tornázhassunk, akkor már tudtam, hogy egy fantasztikus hétnek nézünk elébe!

Minden este borkóstolót szerveztek nekünk, képviselte magát többek között a szekszárdi, egri és tokaji borvidék egy-egy híres borásszal, illetve villányi borokat is kóstolhattunk. A hét végére pedig, ha valaki részt vett az összes kóstolón, akkor kapott egy alap somelier-oklevelet!

Összességében azt mondhatom, hogy egy óriási élmény volt számomra az egész utazás, és ezt szeretném megköszönni mindazoknak, akik ott voltak és együtt töltötték velem ezt a hetet! " - mesélte az útról Szandra.

_MG_8944++2.jpg_MG_8989++2.jpg_MG_9342++2.jpg_MG_9347++2.jpg_MG_9533++2.jpg_MG_9482++2.jpg_MG_9822++22.jpg_MG_9490++22.jpg