Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Elindul új, Változz velem rovatunk!

A cikk megjelenési deje: 2007.06.26. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
  06.24.roland2_1.JPG A honlapon Változz velem címmel egy olyan rovat létrehozását tûztük ki célul,ahol olyan embereket mutatnánk meg,akik már sikereket értek el a súlykontrollal,illetve olyanokat,akik most vágnak bele a programba és a mi szemünk láttára szabadulnak meg felesleges kilóiktól.

 

 

   Megosztják majd velünk a tapasztalataikat, eredményeiket, ötleteiket, melyek voltak a nehéz pillanatok, hogyan élték meg õket, mit gondoltak, ettek és tettek.
Reméljük, hogy az õ példájuk majd segítséget nyújt és bátorítást ad azoknak, akik szeretnének belevágni,de még nem tették meg a nagy elhatározást, vagy már elkezdték, de néha egy kis bátorításra,lendületre van szükségük. Ebben szeretnénk segíteni.
   Nagyon sokan jelentkeztek - melynek nagyon örültünk és köszönjük szépen - és a kiválasztott 4 fogynivágyóval már megtörtént az elsõ találka, a héten már el is kezdték - illetve van,aki folytatta - a programot.

   Közülük az egyik Magyar Roland, aki most 18 éves és márciusban,120 kilósan kezdte el a súlykontrollt, azóta már közel 30 kilótól szabadult meg sikeresen. Azt hiszem, a kép magáért beszél...