Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Egyiptomi élmények

A cikk megjelenési deje: 2009.06.25. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
IMG_8559130_1.jpgIdén Hurghadában, az egyiptomi klubszállodában szervezték meg a Klub Oázis Extrajáratot, ahol Szandra mellett Horváth Gábor olimpikonunk gondoskodott a változatos - és szórakoztató programokról.

 

 

 A hét programjai a Klub Oázis szemléletében lettek összeállítva, a rendszeres sportfoglalkozások mellett izgalmas játékok és felejthetetlen kirándulások fûszerezték az utasok napjait. Aki kedvet kapott, együtt versenghetett Horváth Gáborral a vízi vetélkedõkön, vagy részt vehetett Szandra elõadásán az egészséges táplálkozásról, illetve személyesen is tanácsot kérhetett a fitneszedzõtõl.

Szandi emellett a program keretében minden reggel popsitornát és játékos aquafitneszt tartott a magyar vendégeknek, akik így szó szerint nevetve szabadultak meg fölös kilóiktól. Az egyiptomiak nagyon kedvesek és együttmûködõek voltak, az ötcsillagos hotel központi éttermében egy külön sarkot alakítottak ki, ahol kizárólag a Szandra által egészségesnek tartott fogásokból lehetett válogatni.


„Fantasztikus egy hét volt - mondta Szandi. - Felfedeztük a Vörös-tenger csodálatos élõvilágát, napoztunk a közeli Giftun-sziget fehér homokos Mahmya nevû strandján, alkudoztunk a bazárokban és táncoltunk Hurghada legmenõbb tengerparti diszkójában. A legjobban azonban annak örülök, hogy sikerült minden velünk utazónak bebizonyítanom, a luxus ellátás nem egyenlõ a tespedéssel. Ha rajtam múlna, minden magyar utazásszervezõt rávennék, hogy alkalmazza a Klub Oázis módszerét, mivel így senkinek sem kellene attól tartania, mit mutat a mérleg hazatérés után."

 

IMG_8538240.jpg IMG_8618240.jpg