Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Egy hosszúhétvégés kényeztetés

A cikk megjelenési deje: 2009.11.02. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
spa_wellness_kiallitas_02.jpgHamarosan beköszöntenek a szürke és hideg napok, de ekkor sem kell szomorkodnunk. Számos eszköz van arra, hogyan varázsoljuk színessé és meleggé ezeket a napokat is. Ehhez kínál ötleteket november 6-8. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezett SPA&WELLNESS kiállítás.

 

A SPA&WELLNESS Egészség, Turizmus és Életmód kiállításon mindent megtalál egy helyen, amivel jobbá teheti hangulatát és közérzetét. A rendezvényen bemutatkoznak a legújabb mozgásmódszerek és fitnesz irányzatok, exkluzív medencéket, jakuzzikat és szaunákat csodálhatnak meg, válogathatnak a wellness szállodák akciós kínálatából, kalandozhatnak a fürdõk világában, valamint bioételeket, élelmiszer-kiegészítõket és kozmetikai termékeket vásárolhatnak kedvezményes árakon.

 

Ami pedig a programokat illeti, hát abból sem lesz hiány. Az egészségturizmus konferenciákat követõen - melyeket a Magyar Turizmus Zrt. és az International Wellness Institute támogat -, lesz hagyományteremtõ utazás árverés, díjmentes szépség-, fitnesz- és wellness szalon, ingyenes egészségügyi szûrõprogramok, tanácsadások, a látogatók különféle masszázs technikákat próbálhatnak ki, fitnesz órákat látogathatnak és kérhetik személyi edzõ tanácsait vagy megtudhatják egy jóstól, hogy mit hoz a jövõ. Mindezek mellett öt szerencsés hölgyet a kiállítás kezdetére egy profi sminkesbõl, fodrászból, kozmetikusból és stylistból álló csapat teljesen átváltoztat, új külsõvel pedig a SPA&WELLNESS kiállításon mutatkoznak be.

 

A kényeztetõ vásárlátogatás után pedig ugyanazon belépõjeggyel meglátogatható a HÓ-SHOW+ Sport, Kaland és Élmény Napok, a síszezon nyitórendezvénye, ahol megismerkedhet a téli sportokkal és kipróbálhatja magát az ország legnagyobb játszóterén. Sõt megvásárolhat mindent, ami a síeléshez szükséges lehet. A belépõjegy szintén érvényes az egyidõben megrendezett EQUIFEST Nemzetközi Lovas Fesztiválra és Kiállításra. És nincs kiállítás produkció nélkül: november 7-én és 8-án három világra szóló elõadást láthatnak nemzetközi sztárok részvételével. A Horse Evolution Show-t, a Richter Flórián nevéhez fûzõdõ, a monte-carloi fesztiválon Ezüst és Arany Bohóc díjat nyert lovas cirkuszt minden idõk legszebb lovas produkciójaként említik. November 7-én este pedig Roxy Live DJ.-Party és Groovehouse koncert szórakoztatja a közönséget. A Horse Evolution Show-ra, a Roxy Live DJ.-Party-ra és a Groovehouse koncertre jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodákban és online a www.tex.hu-n.

 

A rendezvényekrõl további részleteket olvashat a www.spahungary.hu weboldalon.