Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Egészségnap Magyaratádon

A cikk megjelenési deje: 2011.05.05. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

bikmakkok-cikk.JPGMájus 6-án Magyaratádon lesz a Nestlé NUTRIKID 2010/2011-es tanévi pályázatának eredményhírdetése, ahol a nyertes csapatoknak Alexandra adja át a díjakat. A díjátadót követõen egy közös mozgásra is szeretettel vár mindenkit.

 

A „Mozgás öröme" rajz és fotó kiállítás eredményhirdetésének idõpontja: 2011. május 6., péntek 16 óra
Helyszíne: Magyaratád Faluház, 7463 Magyaratád, Hõsök tere 2.

 

A magyaratádi Bikkmakkok csapatának Egészségterve nyerte el a Nestlé NUTRIKID 2010/2011-es tanévének pályázatát, és így programjuk megvalósulásához 300 000 Ft hozzájárulást kaptak. 

 

A Nestlé Hungária Kft. 2003-ben annak érdekében indította el Nutrikid elnevezésû programját, hogy aktív részt vállaljon a gyermekkori elhízás elleni küzdelemben. A Nutrikid program az ingyenes oktatóanyagok biztosításán túl minden évben az egészséges táplálkozáshoz kapcsolódó pályázatok szervezésével segíti a hazai általános iskolák egészségnevelési munkáját.

 

A Nutrikid a 2010/2011-es tanévben ismét pályázatot hirdetett általános iskolák körében. A tanév õszén közel 4700 kisdiák és több mint 600 tanár töltötte ki a Nestlé Hungária Kft. Nutrikid programjának kérdõívét, mely az iskolák kínálta étkezési- és sportolási lehetõségekre, valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos programokra kereste a választ. Az eredmények alapján a Nestlé meghatározott három területet, melyek leginkább problémát okoznak az iskolákban, és a pályázat második fordulójában arra buzdította a csapatokat, hogy ezekre keressenek megoldást:

 

- Tudatos táplálkozás megjelenítése
- Táplálkozás és mozgás közti egyensúly
- Szülõi bevonás


 

A pályázatról és a nyertesekrõl több információ az alábbi oldalon található: http://www.nestle.hu/nutrikid/