Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Egészség-hét az Új Budai Alma Mater Általános Iskolában

A cikk megjelenési deje: 2012.03.23. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
iskola-cikk.JPG2012. március 23-án egy napsütéses pénteki délelõtt látogatott el hozzánk Béres Alexandra, hogy az egészség jegyében töltsünk együtt egy kis idõt iskolánkban.
 
 
 
 
Iskolánkban egész héten érdekesebbnél érdekesebb programokkal hívtuk fel a gyerekek figyelmét egészségünk védelmére, és az egészséges életmód fenntartására. Egy teljes napot töltöttünk a Tétényi-fennsíkon, ahol egy akadálypálya keretén belül körbejártuk a természetvédelmi övezet egy részét. Azt hiszem, hogy a mintegy 12 km-es túra után mindenki bár kicsit fáradtan, de büszkén tért haza.
 
A hét csúcspontjaként péntek délután drogkeresõ kutyabemutató várta a gyerekeket, tûzoltó- és mentõautó bemutató is színesítette a projekt hetünk utolsó napját. Majd a hét lezárásaként iskolánk más nemzetiségû családjai leptek meg bennünket különféle egészséges és ínycsiklandozó étellel, amit persze mindenki megkóstolhatott.

Programjaink utolsó napján meglepetés vendégeink érkezésétõl volt hangos az Alma Mater udvara. A gyerekek izgatottan várták õket.

És ha már egészség, akkor sport és mozgás. Ezért is kértük fel Béres Alexandrát, hogy mozgassa meg iskolánk apraja-nagyját.

20-25 percen keresztül mozogtak gyerekek, tanárok egyaránt jó hangulatban. Alexandra klasszikus aerobic bemelegítést tartott iskolánk diákjainak, sajátos lendületet adó stílusával, mellyel mozgásra késztette iskolánk 120 diákját, így mindannyian részesülhettünk az ország elsõ számú fitnesz világbajnokának elõadásában.

Ezúton is köszönjük ezt a pár perc közös mozgásélményt Alexandrának.
 

Juhász Enikõ

 

 

IMG_6500-510.JPG 

 

IMG_6518-510.JPG

IMG_6451-510_1.JPG

 

IMG_6553-510_1.JPG