Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Eddz velünk és tegyél értük! Jótékonysági Boot Camp Est a Bethesda Gyermekkórház kis lakói javára!

A cikk megjelenési deje: 2012.11.04. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

bc130.jpgBootcamp: mindenkinek!

 

A bootcamp Amerikában nagyon népszerû, eredetileg a katonai kiképzések mintájára találták ki ezt az edzésmódzsert. Sokan éppen ezért félnek kipróbálni, pedig napjaink egyik leghatékonyabb csoportos edzésérõl van szó.

bc134.JPGA bootcamp órák során egyszerre dolgoztatjuk meg a keringési rendszert, illetve végzünk erõsítõ gyakorlatokat változatos eszközökkel, kihasználva a környezet sajátosságait. Az edzések tavasztól õszig a szabad levegõn, télen pedig teremben zajlanak. Mindenkinek ajánlott edzéstípus, hiszen minden résztvevõ a saját edzettségi szintjének megfelelõ tempóban dolgozik az edzések során.

Mire számíthat az, aki belevág?

Nem lesz könnyû, de a nehezén biztosan átsegít a bootcamp edzések ereje: a csapatszellem! Más csoportos órákkal ellentétben ugyanis ezeken az edzéseken sok csoportos és páros feladatot végzünk, ez által a résztvevõk között áramlik az energia, egymást motiválják, segítik a feladatok végrehajtásában. Az edzõk is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy mindenkibõl a maximumot hozzák ki, ezért egészen biztos, hogy minden résztvevõ 120 %-ot teljesít saját magához képest. Remek érzés egy CSAPATHOZ tartozni, és olyan edzéseken részt venni, ahol minden CAMPER jelenlétére számít az edzõ!

bc132.jpgA hazai trénerek most egy közös edzésen mutatkoznak be, hiszen az ország legjobb Bootcamp trénerei a Bethesda Gyermek Kórház javára szerveznek programot!
November 10-én 18.30-tól  jótékonysági Boot Camp estet rendeznek, melynek bevételét a kórház teljes gyermekgyógyászati programjához ajánlják fel.
A foglalkozást az Elsõ Országos Boot Camp Fesztiválon is tevékenykedõ kiemelt edzõk vezetik.

 

A csapat mindenkit vár az ország minden részérõl, kezdõként is itt a remek alkalom a csatlakozásra! Jelentkezni a rendezvény eseménymeghívóján keresztül lehet:

http://www.facebook.com/events/381708241907519/

Helyszín: BVSC birkózó csarnok Budapest XIV. Tatai út 85.
A részvételi díj 2000 Ft
Csatlakozz és segíts Te is!