Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Csábulj el, kóstold meg a Súlykontroll palacsintát!

A cikk megjelenési deje: 2007.06.21. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
0621_total food pali_1.jpgJúniustól akár „legálisan" is elcsábulhatnak azok, akik a Súlykontroll programban vesznek részt. Súlykontroll palacsinta elnevezéssel olyan ízletes desszertet választhatnak, melyet fogyókúra idején is fogyaszthatnak.

 

 

Béres Alexandra Súlykontroll program I., II. és III. szakaszában fogyasztható készételek a nyári hónapokban is megrendelhetõk a Total Food ebéd házhoz szállító partnercégünktõl. A Súlykontroll étlapon az alacsony/közepes/magas Súlykontroll indexû ételek aránya naponkénti lebontásban az ételek mellett szerepel, segítve ezzel is a fogyni vágyók és/vagy a súlymegtartók könnyebb eligazodását.
Júniustól „legálisan" is elcsábulhat, aki a Súlykontroll programban vesz részt, csupán a könyvben leírt útmutatást kell betartania hozzá. A Súlykontroll palacsinta elnevezésû túrós, házi lekváros és meggyes-mákos ízesítésû desszert 100 %-os zablisztbõl készül. Elõnye, hogy rostban gazdagabb, szénhidrát tartalma alacsonyabb, és kedvezõbb a glikémiás indexe (kevésbé emeli a vércukor szintet), mint például a búzalisztbõl készült hasonló termékeké. Nem kell tehát a lelkiismeretükkel számolniuk azoknak, akik szívesen elfogyasztanának olykor egy finom palacsintát, melyet a Súlykontroll programban használatos cukormentes töltelékekkel töltünk meg.
A Súlykontroll palacsintát már a Program II. szakaszától fogyaszthatjuk, természetesen betartva a Program desszertekre vonatkozó útmutatását, ajánlását.