Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Bûntelen bûnözés az Ünnepek alatt

A cikk megjelenési deje: 2009.12.16. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2bejgli.jpgA Karácsony a meghittségrõl, a családról, az ajándékokról és persze a nagy lakomákról, süteménykölteményekrõl is szól.

Élvezd bûntelenül az Ünnepek alatt is a finom ízeket, ehhez segítségül most megosztjuk Veled a

 SÚLYKONTROLL BEJGLI RECEPTJÉT:

Adagok egy rúdhoz megadva (30-32 dkg):

 

Hozzávalók:

Zabliszt - 70g

Zabkorpa - 20g

Grahamliszt - 20g

Margarin - 45g

Tojássárgája - 7g

Tej - 45 ml

Édesítõ, folyékony - 2,5 ml

Édesítõ, por: 65g

Élesztõ - 5g

Mák vagy dió - 75g

Víz - 65g

 


Elkészítés:
A liszteket és zabkorpát elmorzsoljuk a margarinnal, a tojássárgáját elkeverjük a tejjel és az édesítõkkel. Az élesztõt kevés tejben felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival összegyúrjuk. 1,5-2 órát kelesztjük.
A diós vagy mákos töltelékkel (a darált diót és mákot kicsi vízzel (esetleg tejjel) és édesítõvel kikeverjük) megkenjük, feltekerjük, és tojássárgájával megkenjük. Fél órát hidegen pihentetjük. Megkenjük tojásfehérjével, és még fél órát szobahõmérsékleten pihentetjük. Elõmelegített sütõben megsütjük.