Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Body Skills - Csoportos funkcionális tréning

A cikk megjelenési deje: 2012.02.29. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
bodyskills-cikk.jpgA Gilda Max termekben már megjelent a legújabb edzésforma, a Body Skills. A Body Skills szó szerinti fordítása: testi képességek. Miért is kapta ezt a nevet ez az óratípus?

 

A válasz egyszerû: Mert testi képességeket fejleszt. Hajlékonyság, stabilitás, mozgékonyság, állóképesség és erõ fejlesztése is elérhetõ ezzel az órával. És természetesen ezeknek a hozadéka a test formálódása.

 

Csoportos funkcionális tréning, olyan edzés, melynek során nem külön izomcsoportokat, hanem a teljes testet dolgoztatjuk meg összetett mozgássorok segítségével. Testünk akkor fejlõdik igazán, ha nem csak izmainkra figyelünk oda, hanem a mozgáshoz, erõkifejtéshez szükséges alapvetõ képességeket (pl. állóképesség, robbanékonyság, koordináció) egyaránt fejlesztjük. A funkcionális tréning során állóképességi, erõ, és mobilizációs gyakorlatokat egyaránt végzünk, hogy testünk harmonikusan fejlõdhessen.

 

Speciális bemelegítés után - mely során nem csak a pulzust emeljük meg, hanem az ízületeket is mobolizáljuk, és az egyensúlyérzéket is munkára serkentjük - 3 gyakorlatpár betanítása következik. Minden gyakorlatot 3 nehézségi szinten tanulunk meg. Ha a gyakorlatok megvannak, kicsi ízületmobilizációs részt beiktatva az edzõ szóban elismétli azokat, és minden résztvevõ kiválaszthatja a saját edzettségi szintjének megfelelõt.

 

Fontos, hogy ténylegesen azokat a gyakorlatokat válasszuk, melyeket szabályosan, a mozgás szétesése nélkül végre tudunk hajtani, mert akkor lesz hatékony az edzésünk. A gyakorlatok összetételének köszönhetõen a teljes testet megdolgoztatjuk, izommunkát és állóképességi edzést is végzünk, mind emellett testünk robbanékonyságát is fejlesztjük.

 

A Body Skills igazi kihívás, és hatékonyságát a résztvevõk nem csak alakjuk változásán és kondíciójuk javulásán mérhetik le, hanem "kézzel fogható" tényként szolgál, ha pár hét elteltével egyre nehezebb gyakorlatokra tudnak váltani.

 

Ez az óratípus kemény és rendkívül hatékony edzést garantál, minden résztvevõnek saját magához mérten.

 

Kinek ajánlott?

Nõknek, és férfiaknak egyaránt.
Kezdõknek, és szuperhaladóknak is!
Azoknak, akik szeretik a kihívásokat!
Akik a súlyzós edzés mellett az állóképességüket is szeretnék növelni!
Azoknak, akik nem szeretik a bonyolult, eszközös órákat!

Akik eredményt szeretnének elérni és azt gyorsan!


Eddz a TESTEDDEL!

 

Hol és mikor:

A Gilda Max alábbi temeiben (és idõpontokban)

Hermina Tower - csütörtök este 6

Allee - csütörtök este 8

Óbuda Gate - kedd este 8 és és vasárnap este 6

 

www.gilda-max.hu