Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Beszámoló az 5. Coca Cola testébresztõ aerobik napról

A cikk megjelenési deje: 2011.03.31. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

coca-cola-cikk2.jpgMúlt vasárnap került megrendezésre az 5. Coca Cola Testébresztõ aerobik nap ahol Alexandra 13 órakkor tartott egy az inkább nõknek szóló tartásjavító órát.

 

 

Saját elmondása szerint egy nõnél nagyon fontos, hogy hogyan tartja magát. Nem azért szép valaki mert nincs rajta súlyfelesleg. A nõies, szép tartás, szép járás már félsiker. Manapság egyre többen és egyre több idõt töltünk számítógép elõtt görnyedve. Ilyenkor görbül a hátunk, elõreesik a vállunk, ami nem csak hogy nem egészséges de nem is szép. Ezért is fontos, hogy figyeljünk tartásunkra, erõsítsük meg a gerinc mellett futó mélyizmokat a felületes hátizmokkal egyetemben.

 

coca-cola-cikk.jpgSzandi maga is nyitott a nõies irányba. Ezen a rendezvényen is felvállalta, hogy ez az edzés most a "gyengébbik" nemnek szólt. Mutatja ezt az is, hogy a nõk számára nagyon fontos intimtornát is belecsempészte órájába. Ez a nyitás egy fejlõdési szakasznak is tekinthetõ az életében.

 

Bevallása szerint nagyon izgult az óra elõtt. Panna születése óta ez volt a második nagyobb fellépése amire nagyon is készült. Jó kedvvel de izgatottan lépett a szinpadra. Köszönhetõen az emberek feléje sugárzott kedvességének nagyon élvezte az órát. Sok-sok régi és új arcot talált a tömegben ami plusz energiát adott neki.

 

Ezúton is köszöni azoknak akik részt vettek óráján és bíztatták mosolyukkal.

 

 

Az aerobik napról a "hivatalos" beszámolót ide kattintva olvashatjátok.