Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Béres Alexandra pert nyert!

A cikk megjelenési deje: 2011.04.07. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

pert-nyert-cikk.jpgA Dr. Mester Csaba által képviselt Béres Alexandra fitness magyar, - Európa - és világbajnok jogerõsen pert nyert a Blikk és a Story Magazin ellen.


Az Elsõfokú Bíróság, melyet a Másodfokú Bíróság is helyben hagyott, minden pontban elmarasztalta a két alperest: valótlanság állításában, valós tények hamis színben való feltüntetésében, megalapozatlan híresztelésben megsértették a felperes becsület és jóhírnév védelméhez fûzõdõ személyiségi jogát, és ezért fizetniük kell.

A TV2 2007 õszétõl 2008 februárjáig sugározta a "Nagy Fogyás" címû televíziós mûsorsorozatot, melyben egy elõzetesen kidolgozott edzésterv alapján a résztvevõ csapattagoknak, adott idõszak alatt, minél nagyobb súlyfeleslegtõl kellett megszabadulniuk. Az egyik csapat vezetésével a felperest, Béres Alexandrát bízták meg.

 

Az Elsõfokú Bíróság ítéletével - melyet a Másodfokú Bíróság is helyben hagyott - megállapította, hogy az I. rendû alperes által kiadott Blikk címû napilap, a verseny során, több számában - 2008. január 31-ei, február 15-ei, illetve február 16-ai - is azt állította, hogy a Béres Alexandra által ajánlott táplálékkiegészítõ szer rosszullétet és sérülést okozott. A cikk ezzel azt sugallta, hogy Béres Alexandra emberkísérletet, csalást követett el.

 

Ugyancsak jogerõsen marasztalta el a bíróság a II. rendû Story Magazint, amely 2008. január 31-ei számában valótlanul állította, hogy az az étvágycsökkentõ, amelyet Béres Alexandra a mûsorban javasolt nem engedélyezett, nyilvántartásba nem vett szer volt.