Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Béres Alexandra menü az Oléo Pazzo bisztróban A Courtyard by Marriott szálloda étterme is támogatja az egészséges étkezést

A cikk megjelenési deje: 2013.03.23. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
 Marriott 130.JPGMegújult a Courtyard by Marriott, amerikai szállodalánc budapesti bisztróéttermének étlapja. Az Oléo Pazzo, azaz "õrült olíva" névre keresztelt franchise éttermek a Marriott szigorú elõírásait követik mind koncepciójukban, mind a felhasznált magas minõségû nyersanyagokat, a konyhatechnológiát és az emberi erõforrásokat illetõen.

A szálloda magyar vezetõsége úgy gondolta, hogy az elsõsorban a hotelvendégeinek kínált friss, könnyed, mediterrán fogások mellett a magyar, egészségükre odafigyelõ vendégeket is szeretnék megcélozni, így márciustól már elérhetõ Béres Alexandra különleges étlapja is a bisztró kínálatában.

 

A szálloda vezetõsége úgy érezte, hogy a kitûnõ adottságokkal nem csak saját külföldi vendégeit, hanem egészségtudatos magyar vendégeket is megszólíthat, így több, Magyarországon elterjedt módszert is megvizsgált, míg végül Béres Alexandrával kötött együttmûködési megállapodást.

 

Marriott 131.JPGAz együttmûködés részeként Alexandra, valamint Tatár Péter, az Oléo Pazzo executive séfje, egy dietetikus szakértõ segítségével megálmodták közös étlapjukat, amely 2013. március 1-tõl már elérhetõ a szálloda bisztrójában. Az étlap finomságai közül biztosan mindenki talál kedvére valót, mint például a supreme csirkemell kakukkfüves pirított céklával és gerslivel, vagy a harcsafilé pirított római salátával és fûszeres paprika raguval. A 144 kcal energiatartalmú répatorta körtepürével pedig méltó lezárása lehet egy könnyû és ínyenc ebédnek. Az egyes fogások átlagára 2000 Ft körül mozog, a különleges italok, koktélok pedig 690 Ft-ba kerülnek, mint például  a rebarbarás jegestea, amely friss lime juice és narancslé, agave szirup és gyógytea felhasználásával készül.