Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Béres Alexandra és Serényi Zsolt egészségforradalma a Tv Paprikán!

A cikk megjelenési deje: 2011.05.31. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
fitteritopk-cikk.JPGNem hirdetnek vidám vasárnapot, nem invitálnak templomba, nem tartanak szertartást vagy bármilyen rituálét, nem követelik meg sem egy, sem pedig több isten imádatát, sõt, nem tartanak elõadást sem a reinkarnációról, vagy bármilyen vallási nézetrõl és mégis térítenek. Mégpedig egy jobb, egészségesebb és fittebb ételmódra, és az ahhoz vezetõ helyes táplálkozásra. Nem mások õk, mint a Fitt-Térítõk!
Szandra és Sera új közös mûsorában a gyónás sem kötelezõ elem, de a siker érdekében mindenképpen ajánlott! Áldozatot pedig a résztvevõknek csak önszántunkból kell bemutatni.
No de tisztázzuk gyorsan a helyzetet, mielõtt bárki fia vagy lánya félreértené! A gyónás jelen esetben a kulináris bûnözéseket, helytelen étkezési szokásokat, a titkolt vagy nem is titkolt, de mindenképpen túlzott nassolást, és a mozgásszegény életmódot érinti. Az áldozatok bemutatása is eltér a közhiedelem és a népi mondák vagy vallások által közvetített kegyetlenségektõl, hiszen nem kell bárányt vagy elsõ szülött gyermeket odavetni a sorsnak, hanem csupán néhány ételrõl vagy alapanyagról kell lemondanunk és mozgást kell belecsempésznünk, ha lehet minél nagyobb rendszerességgel, unalmas, egysíkú vagy éppen túlhajszolt, rohanó hétköznapjainkba.

fitteritopk-cikk2.JPGA Tv Paprika összeszokott párosa ezúttal azok segítségére siet, akik úgy döntöttek, szakítanak eddigi életmódjukkal és megteszik az elsõ lépéseket egy egészségesebb élet felé. A Fitt-Térítõk címre keresztelt sorozatban Szandra és Sera a felhívására jelentkezett nézõk otthonába látogat el és kíméletlenül górcsõ alá veszik hûtõjük tartalmát, messze menõ következtetéseket vonva le táplálkozási szokásaikról. Némi élcelõdés után azonban, nekilátnak a reformok kialakításához és olyan étrendet határoznak meg, ami nem áll messze a változásra vágyók ízlésétõl, de mégis, vagy az összetevõk módosításának köszönhetõen, vagy az elkészítés módjának megváltoztatása miatt, de lehet, hogy épp csak a helyes mennyiségek meghatározásának eredményeképpen megvalósul a vágyott életmód egyik fele.

 

Bizony! Csak az egyik fele! A másik fele pedig nem máson múlik, mint hogy a mindenre elszánt jelentkezõ vajon csak a kamerák elõtt mindenre elszánt-e, vagy be is fogja tartani a rendszeres testmozgással kapcsolatos instrukciókat. Hiszen nem elég az okok egy részét megszüntetnünk, és attól várni a nagy változást - bár kétségtelen, hogy önmagának az étrend reformnak is mérhetõ hatása lesz - a program ugyanis úgy teljes, ha testünket, izomzatunkat sem hanyagoljuk el.

 

A nézõk nem csak a sorozatból ismerhetik meg és ültethetik át saját életükbe a fittnes királynõ és a konyha fenegyerekének tanácsait, hanem informálódhatnak a csatorna weboldalán is, közelebbrõl megismerhetik a sorozat vállalkozó szellemû alanyait, hiszen bemutatkozó kisvideók, tippek, és egyhetes étrendek is felkerülnek majd a portálra. A programhoz nyereményjáték is társul, melyet a facebook közösségi portálon bonyolít majd le a csatorna.


Fitt-Térítõk június 4-tõl minden hétvégén (szombaton és vasárnap) 16:30-kor a Tv Paprikán!