Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Bemutatkozunk - Kos sziget, Mitsis Family Village

A cikk megjelenési deje: 2012.07.03. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
gyerekek-cikk.jpgSorozatunk második állomásán Zsuzsi mutatja be a Kos szigetén, Kardamenában található Mitsis Family Village szállodát.
 
Jó szórakozást.  
 
 
 
Sziasztok!
 
Zsuzsi vagyok a Klub Oázis csapatából. Kos szigeten, a Mitsis Family Village-ben dolgozom, mint animátor. Célom az, hogy a szálloda minden vendége aktívan, vidáman töltse el a nyaralást, s mindeközben felejthetetlen élményeket szerezzen. A kicsiket mini klubbal és mini diszkóval várom, a nagyok pedig mókás vetélkedõkben, feladatokban próbálhatják ki magukat.
 

Kos szigetet mindenképpen érdemes meglátogatni, hiszen a sziget szemet gyönyörködtetõ tengerpartja és domborzata mellett, történelmi emlékekben is rendkívül gazdag és számos szórakozási lehetõséget kínál az idelátogatóknak. A Mitsis Family Village a legjobb választás a vakációzáshoz. A család minden tagja megtalálja itt a számára tökéletes kikapcsolódást. A szálloda hatalmas medencéje gyönyörû panorámával párosul, ideális hely azoknak, akik csak pihenni, relaxálni szeretnének.

 

medence.jpg 

 

Nemzetközi animátorcsapatunk egész napos programokkal várja az aktív kikapcsolódást kedvelõket. A gyerekek a miniklubban játszhatnak, fejleszthetik kreatív kézügyességüket és vetélkedõkön vehetnek részt.

 gyerekek_1.jpg

 

A Mitsis Family Village étterme gasztronómiai élményeket biztosít vendégei számára, a drinkbárban pedig egész nap hûsítõ italokat, koktélokat fogyaszthatnak. 

 

bar.jpg

 

Remélem, kedvet kaptak az utazáshoz és hamarosan találkozunk itt, Kos szigeten. Én már nagyon várom!