Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Bemutatkozunk - Grand Hotel Várna

A cikk megjelenési deje: 2012.06.25. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2-510-cikk.jpgEgy hónap már lassacskán el is telik a nyárból. De hova is menjen nyaralni a család? Még mindig nincs meg az uticél?

 

Most induló sorozatunkkal egy kis segítséget nyújtunk a választáshoz. Elsõként Krisztina és Petra mutatja be a Klub Oázis szállodák egyikét, a Grand Hotel Várnát.

 

Üdvözlünk mindenkit Bulgária Aranypartjáról a Grand Hotel Várna komplexumból!

 

Petra elsõsorban a gyerekeket várja fantasztikus programokkal, mint a lovagok és hercegnõk, vagy a kalózos tematikus napok! Már ecsettel és festékkel felkészülve várja az arcfestésre jelentkezõket!

 

A felnõttek megmozgatásában Kriszti a felelõs! Mi a magyar vendégekért vagyunk, és mindenki bizalommal fordulhat hozzánk! Reméljük egy felejthetetlen nyarat tölthetünk el együtt!


Napközben sport és gyermek programokkal, este mini diszkóval és zenés táncos, illetve komédia show-val várjuk kedves vendégeinket. Érdemes ellátogatni hozzánk, már csak a kilátás miatt is, mert remek panoráma nyílik a teraszról a tengerre és a komplexum csodás kertjeire.

 

A magyarok számára saját manó klub nyílt a Hotel Dolphin Marina medence szintjén. A tenger ezen a partszakaszon kiváló helyszíne a búvárkodásnak, gazdag élõvilága van és a gyerkõcök számára ezernyi „kincs" lelhetõ fel. A vendégek a komplexum összes medencéjében csobbanhatnak, a kicsik pedig csúszdázhatnak. A gyerekeknek ugráló vár és játszóterek adják a manó klub mellett a szórakozási lehetõséget. A sportolni vágyóknak nem csak a csoportos reggeli torna, vízi gimnasztika, röplabda és vízi labda van, hanem a Grand Hotel Várnában wellness-fitness részleg is található konditeremmel.

 

A lustálkodóknak remek lehetõség nyílik napozásra, fürdõzésre a medencéknél és a gyönyörûen kiépített tengerparton bárokkal. A szállodán kívül óriási bazársor található, ahol minden csecsebecsét beszerezhetnek potom pénzért az ide látogatók.

 

Rengeteg látnivaló van a környéken. Várnában található egy izgalmas Delfinárium, és rengeteg emlékmû, gyönyörû utcácskák. A' la carte éttermek is vannak a komplexumban, így a bolgár ízek mellett kipróbálhatnak más ételeket is a vendégek. Egyelõre jeep szafarira és kalózhajó kirándulásra van lehetõség a szervezett programok közül a mi kíséretünkkel. Izgalmas program a kalandvágyóknak.

 

Üdvözlettel, Krisztina és Petra!

 

1-510.jpg