Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Az egészségemért is iszom!

A cikk megjelenési deje: 2009.12.02. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

lugosviz.jpg

 

Alexandra már több, mint egy éve csak az otthoni Aquarion vízionizáló készüléke által elõállított lúgos vizet fogyasztja, melynek jótékony hatásai még most is mindennap lenyûgözik....

 " Már több mint 15 éve élek, dolgozom az egészség világában és nyugodtan elmondhatom, hogy heti szinten keresnek meg, hívják fel a figyelmem valamiféle újdonságra, fejlesztésre. Ez alatt az idõ alatt rengeteg jó innovációval találkoztam és biztos vagyok benne, hogy ez a folyamat csak fokozódni fog! Mégis kevés újdonság ragadott meg annyira, hogy a személyes életvitelemet is megváltoztatta. Ilyen például a mozgás világában az egyensúlyérzék fejlesztés, vagy a táplálkozás témakörében a lúgos víz fogyasztása.

Feladatomnak érzem segítséget nyújtani azoknak, akik szeretnék felvenni a harcot a túlsúllyal, ezért fontosnak tartom hangsúlyozni a szervezet lúgosításának hasznosságát, hiszen a lúgosításnak az elhízás leküzdésében is nagyon fontos szerepe, mivel a túlsúly gyakran a szervezet védekezése a felgyülemlett savakkal szemben. Ezért gyakori, hogy a lúgos víz fogyasztása rövid idõ alatt helyrezökkenti az emésztést és gyors súlycsökkenést eredményez.

De persze a lúgos víz sokkal többet tud, minthogy csak a fogyókúra eszköze lenne... a legegyszerûbben a Vitalland.hu oldalon fogalmazták meg, hogy miért is elengedhetetlen az egészséges, kiegyensúlyozott élethez a lúgos víz.... "

 

cikk folyt button.jpg