Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Anikó tovább küzd!

A cikk megjelenési deje: 2007.11.12. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
aniko.jpgMegkérdeztük Anikót, mi minden történt vele az elmúlt két hétben, hogyan telnek napjai, mióta el kellett hagynia a Nagy Fogyás házat.....

 

 

 

Anikó, két héttel ezelõtt kerültél ki a mûsorból, azóta otthon küzdesz a kilók ellen. Hogy bírod így egyedül, mennyire segít neked a környezeted?

 

Köszönöm, jól bírom, mióta visszakerültem a való világba, ugyanúgy folytatom a bent elkezdett programomat, eddig ugyanúgy fogytam is, most már majdnem 20 kilóval vagyok kevesebb, mint amikor bekerültem! Ez nagy lendületet ad nekem a folytatásra, illetve az is segít, hogy ott van a családom és a barátaim, akik maximálisan mellettem állnak és tudom, hogy bármiben számíthatok rájuk!

 

Hogyan folytatod a programot? Hogyan oldod meg az étkezést és a napi mozgást?

 

Az étkezéssel nincs sok gondom, mert a Total Food-tól kapok minden nap súlykontroll 1. szakaszos menüt,emellett néha szoktam én is fõzõcskézni, ha megkívánok valamit. Persze szigorúan a program szerint elkészítve!
Mindennap kétszer tornázom, a Colosseum Fitnessbe járok (Kecskemét,Szolnoki út 10.), általában vagy egy kardió edzést és egy Szandi köredzést (dvd), vagy két kardiót küzdök végig.

 

Mi a véleményed a házban zajló eseményekrõl? Mit üzensz a még bentlévõknek?

 

Csupán annyit üzennék a pirosaknak, hogy nagyon szurkolok nekik, és nagyon büszke vagyok rájuk! Köszönöm Anitának a sok segítséget és kitartást kívánok az egész csapatnak!

 

Mi pedig Neked kívánunk további sok sikert a fogyáshoz!