Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Alternatívák az aerobik teremben

A cikk megjelenési deje: 2012.10.06. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

alter130_1.jpgEgy fitness terembe belépve a hölgyek többsége rögtön az aerobik órarendet böngészi. Mára  a legtöbb mozgásközpont több teremben is kínál csoportos órákat párhuzamosan, melyek közül nem könnyû választani. Általában több embert vonzanak a nagyobb létszámú, általánosabb aerobik órák, ám a „kis termes” órák is jól beilleszthetõk egy átgondolt edzéstervbe!

 

 

 

Milyen elõnyei vannak a „kis termes” óráknak?

Az aerobik teremben kényelmesen elbújhatunk a mellettünk izzadó másik 30 ember mellett, míg a kis csoportos órákon nagyobb figyelem jut egy vendégre. Sokan éppen ezért félnek az ilyen típusú óráktól, ám fejlõdésünk érdekében mindenképpen érdemes kipróbálni, hogy milyen az, amikor az edzõ koncentráltabban kíséri végig a munkánkat. Az itt kipróbálható óratípusok általában konkrét eszközhöz kötõdnek (pl. Sparrowbag, trx, box zsákok), így más fajta terhelést jelentenek, mint amit a hagyományos órákon megszoktunk. Amennyiben eredményt szeretnénk elérni, célszerû testünket folyamatos kihívások elé állítani. Edzéseink közé így idõrõl idõre célszerû beiktatni a megszokottól eltérõ gyakorlatokat, óratípusokat is.

 

Válogassunk bátran a legnépszerûbb kis csoportos órák közül!

A TRX órákon egy felfüggesztett heveder segítségével tehetjük hatékonyabbá edzésünket, és remekül edzhetjük tartó izomzatunkat is. Ha Sparrowbag-gel dolgoztat az oktató, egy homokzsák lesz az edzõtársunk, amely minden izmunkat megdolgoztatja majd! Ha állóképességünket szeretnénk fejleszteni, válasszunk zsákos box órát, ahol szakképzett edzõk segítenek a különbözõ küzdõsport technikák elsajátításában. Bármelyik órát is választjuk,  az oktatók a kezdõ vendégek segítségére lesznek, és támogatnak minket céljaink elérésében! A Gilda Max termek órarendjei sok lehetõséget kínálnak, merjünk válogatni közülük!