Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Alexandra az év aerobik-elõadója

A cikk megjelenési deje: 2008.01.28. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
masterm.jpgLátványos gálamûsor keretében adták át szombat este a "Master Meal év aerobik elõadója" díjat a TF atlétika csarnokában a SPEED8 Aerobic Night keretén belül.

 

 

Este fél tíztõl vette kezdetét az aerobik órák egész éjszakás áradata hazánk legjobb oktatóival, majd ezt követte, amire oly sokan vártak, a Master Meal presenter of the year 2007 díjátadója. Az év aerobik oktatója választás 20 döntõse közül sokan a helyszínen is megjelentek, és miután a színpadon felsorakoztak a legjobbak, kihirdetésre került a közel kéthónapos szavazás eredménye. A 2007-es évben Magyarország legjobb nõi aerobik oktatójának a nagyközönség Béres Alexandrát választotta, míg a legjobb férfi prezenter Tatarek Rezsõ lett. Jó volt látni, hogy a prezenterek õszinte boldogsággal vették át a díjakat és mondtak köszönetet a szavazatokért.

"Természetesen nagyon boldog vagyok, ez az egyik legnagyobb elismerés, de rögtön köszönetet kell mondanom annak a szakmai stábnak, amellyel a mozgásközpontokban vagy a súlykontroll programban mindennap dolgozom. Ez a díj az övék is. Nagyon fontos a napi kapcsolat a vendégeinkkel, és fontosak az ilyen rendezvények is. Köszönet a médiumoknak is, amelyek fontos ügyként kezelik az mozgás, az egészséges életmód ügyét, és segítenek ezt eljuttatni az emberekhez"-nyilatkozta Szandra.