Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Alexandra a Konkurencia fehérnemûit választotta

A cikk megjelenési deje: 2010.11.26. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
_42Y6963130_1.jpgKezdetét vette Alexandra és a Konkurencia Fehérnemû Webshop együttmûködése. Magyarország legnagyobb fehérnemû webáruházában hamarosan találkozhatunk Alexandra kedvenc darabjaival is, egy róla készített fotósorozat révén.
A Konkurencia üzletlánc dinamikus fejlõdésének köszönhetõ, hogy mára minden nagyobb bevásárlóközpontban és forgalmi csomóponton fellelhetõek a Konkurencia üzletei. A vásárlók tökéletes kiszolgálásának érdekében 2010 szeptemberében elindult a Konkurencia Webshop, mely lehetõvé teszi, hogy a vásárlók akár otthonról is, pár kattintással elérhessék leginkább vágyott darabjaikat.

„Régóta vagyok a Konkurencia hûséges vásárlója, hiszen mindig a megszokott változatos és minõségi darabok közül választhatok. Hamarosan a személyes kedvenceimet is megtekinthetitek a nemrég indult webshopban, melyeket én mutatok be Nektek! Az online vásárlástól sem kell félnek, hiszen a Konkurencia másnapi kiszállítást és korrekt kiszolgálást biztosít minden vásárlójának!" - mondta Szandra.

A Konkurencia Webshop több mint 1000 nõi fehérnemût és kiegészítõt, valamint férfi- és gyerek alsónemût kínál vásárlóinak, akik 0-24 óráig válogathatnak a számos hazai és nemzetközi márka kínálatából.

 

További információ és vásárlás: www.konkurencia.hu