Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

A tavasz legfittebb napja

A cikk megjelenési deje: 2008.05.25. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
vez11.jpgFergeteges volt a hangulat a 2. Nativa Fittnapon, ahol a nap programját ismét Alexandra Súlykontroll órája indította. Nemcsak a férfiak, hanem a hölgyek is szeretnek mozogni - ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy 550-en vettek részt a szombati rendezvényen.

 

 

 

 

 

Idén két teremben várták a különbözõ mozgásformák a résztvevõket: a nagyteremben eszközös órákon, míg a kisteremben a Body&Mind irányzatain lehetett mozogni.

 


A nagyteremben Szandra után az argentin Marisa Cardoso lépett színpadra, õt Lencsés Rita, Borsodi Balázs és az Xco-Team követte a fellépõk sorában.
Az ebédszünet után Hornyák Ádee és csapata vette át a terepet, ismét kangoo-cipõt öltöttek a fitnesz szerelmesei, majd õket követte a nap másik külföldi sztárja, a német Andy Sasse fellépése.
A 2. Nativa Fittnapot a fergeteges Kangoo finálé zárta, Marisa Cardoso és Hornyák Ádee közös órával búcsúzott az egy emberként tapsoló közönségtõl.

 

A rendezvényen nem csak a Súlykontroll tornával, hanem Súlykontroll standdal is képviseltettük magunkat, ahol a résztvevõk megismerkedhettek a Programban szereplõ termékekkel, emellett néhányat meg is kóstolhattak közülük, így például a Biopont Kft bioitalait, a Mórakert Kft Ízletes zöldségeit és gyümölcseit, a Nobilis Zrt szárított almaszirmait és aszalt gyümölcseit, a Vitamór Kft light dzsemjeit és befõttjeit.

 

Élménybeszámoló képekben:

nativa 014.web.jpgnat7.jpgnativa 019.web.jpgnativa 018.web_1.jpg