Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

6. hét: Sztárok a házban

A cikk megjelenési deje: 2007.11.22. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
IMG_4719.2.jpgÚjabb hét telt el a nagy Fogyás házban, a Gesztesi Károllyal és Emilioval bõvült csapatoknak új kihívásokkal kellett szembenézniük, kitartásuk viszont a 6. héten sem lankadt.....

 

 

A hatodik hét sem telt eseménytelenül, két sztár költözött be a játékosokhoz, hogy velük együtt fogyjanak, küzdjenek és örüljenek. A piros csapatot Emilio, míg a kéket Gesztesi Károly erõsítette.

A kihívást ezúttal a kék csapat nyerte, így õk dönthették el, kinek a fogyása nem fog beleszámítani a pirosak eredményébe, illetve õk nézhették meg a szeretteik által küldött videóüzeneteket.
Mindkét csapat keményen edzette végig a hetet, és ez a mérlegelésnél is meglátszott:
A piros csapat ( Istvánnal együtt) összesen 15,4 kilót, míg a kék csapat 16,5 kilót fogyott, így a pirosaknak kellett megválniuk egy csapattársuktól. Õk végül Misi mellett tették le voksukat.
Misi eddig összesen 22,3 kilót fogyott. Gratulálunk!


Ne feledd, szombaton is találkozhatsz a játékosokkal - Nagy Fogyás Activity, csak most, a TV2-n! - NOVEMBER 24., SZOMBAT 19:30