Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

3. FITTARÉNA

A cikk megjelenési deje: 2008.11.17. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

mainimage130.jpgIdén november 22-én rendezik meg a 3.Telesport-Spar FittArénát, minden idõk legnagyobb hazai fitnesz-aerobic rendezvényét,ahol Alexandra szintén tart órát, ezúttal 14 órától a nagyszínpadon!

 

 

A FittAréna a hazai aerobic-, fitness- és wellness világának eddigi legnagyobb rendezvénye, amely Európában is kiemelkedõ volumenû fittségi eseménynek számít. A FittAréna programkínálatában egész nap lehetõség nyílik a fitness világába tartozó sportok, szolgáltatások megismerésére és kipróbálására, egyszerre több helyszínen, elismert szakmai trénerek, instruktorok vezetésével. Az eseményt egy Életmód Expo kíséri termékbemutatókkal, árusítással, promóciókkal.


„Olyan sokszínûek vagyunk és gyakran nem is sejtjük, mi rejlik a belsõnkben. Próbáld ki magad különbözõ stílusokban, hogy megtaláld azt, ami a legjobban feldob! Erre nincs is jobb, mint egy ilyen magas színvonalú esemény. Együtt megtaláljuk a belsõ harmóniát!" Alexandra


Bõvebb információért látogass el a FittAréna honlapjára!