Kérdés:

Köszönöm az elõzõ válaszokat is, Tehát a második szakaszban 5 napon át is lehet enni egy korpás zsemle/kifi ha aznap nem lépi át a 3-5 közepes indexû ételt? Nos az a problémám, hogy nem én fõzök és anyukám úgy csinálta a rablóhúst, hogy rakott rá kolbászt, szalonnát és hagymát. Azt mondta sovány sertéshús. Ha én nem ettem kolbászt, szalonnát (elsõ szakasz), de gondolom felszívott egy picit, akkor kezdjem újra? Mivel anyukám nem bírja a hal szagát sosem süt, de én mégis szeretnék enni hiszen az egészségünknek szüksége van rá. Kaphatnék egy egyszerû halreceptet amit csak bedobok a sütõbe és kész? Lehetõleg natúr vagy egy kis paradicsom,paprika,hagyma,uborka,retek hozzáadásút, mert nagyon válogatós vagyok nem eszek sajtot, és más zöldésgeket pl:brokkolit... Fõzési beállításokat: hõfok, hány órát süssem.. Köszönöm szépen az eddigi segítségeket!

Válasz:

Kedves Judit!

Igen, akár 5 napon át is lehet. :)

Nem, ne kezd újra a rablóhús miatt, de legközelebb tudd meg hamarabb, mivel készül anyukád.

Receptek ügyében a legegyszerûbb, ha megnézed a honlapunkon milyen halas ételek vannak, illetve a www.mindmegette.hu-n is lehetnek használható receptek; persze ezeket Súlykontroll szerint valószínûleg módosítani szükséges. Nekem azért is tetszik a honlap, mert be is tudod írni, hogy mi legyen benne, és mit ne tartalmazzon, és ezek alapján leválogatja a megfelelõ recepteket.

Ha bármilyen kérdésed lenne még, írj!

Üdvözlettel,

Varga Anna