Kérdés:

Kedves Anna! ez lenne a 3. és egyben talán az utolsó levelem Önhöz! Tudom a GI táblázat szerint a lisztek közül a teljes kiörlésû ami hasznos a szervezetnek a szénhidrátok közül,de több felhasználása is van a lisztnek az étrendemben.saját sütésû kenyeret eszek amelyek közül a tönkölyt gondolom a legjobb választásnak,de vannak egyéb konyhai felhasználásra igény sûrítésre pl levesnél,fõzeléknél,amelyhez a zablisztet használom,tésztákból a durumlisztbõl jkészülteket alkalmazom a konyhában és úgy tapasztaltam az irodalomból hogy jól is használom ezeket,de gourman vagyok és keresem az újat változatosat!milyen liszetket sûrítõ lehetõségeket ajánlana.pl az egyéb hüvelyes örleteket-sárga és zöld borsó-,liszteknél a rozslisz,teljes kiörlésû búzaliszt,rizsliszt,kukoricaliszt stb. Mit ajánl,amit használhatok és nem olyan drága mint pl a tönkölyliszt? Válaszaiért hálás vagyok és nagyon szépen köszönöm!Remélem nem voltam túl bonyolult és azt is gondolom,nem én vagyok az egyetlen aki ilyen jellegû kérdéseket feltenne a helyes és jó cél érdekében!Köszönöm Alexandrának is!robi

Válasz:

választ lásd elõbb!