Kérdés:

Szia! Most nem kérdéssel fordulok hozzád, hanem szeretném leírni a zabliszttel kapcsolatos a tapasztalataimat. Nos azt kell,h mondjam,h remekül lehet vele dolgozni:P Ezenkívül szeretnék küldeni 2 receptet,ha jól láttam ilyenek még nincsenek a repertoárban:) Gesztenyegolyó 10 db 125 g natúr gesztenyemassza 4 db darált korpovit kb 1-2 pohár natúr joghurt(formázható massza) édesítõ,rumaroma, meggy A hozzávalókat összekeverem,majd golyókat formálok. Közepükbe meggyet teszek,majd kókuszreszelékbe vagy karobba megforgatom. Almaleves Hozzávalók: 6 közepes alma, 1 pohár joghurt, 2 k.kanál zabliszt, 10 szegfûszeg, 1 rúd fahéj,édesítõ-kb 30 db Az almát felszeleteljük, és kb. 1,5 ll vízzel feltesszük fõni, a fûszerekkel együtt. Ha megpuhult,langyosra hûtjük,majd pépsre turmixolom. A joghurttal, és liszttel behabarjuk. Levesbetétként tehetünk bele egy kis zabpelyhet a habarás után,azzal együtt még 1-2 percig fõzzük. Melegen és hidegen is fogyasztható.

Válasz:

Köszönjük a recepteket, ahogy lehet, feltesszük a honlapra a többi recept közé. :)