Kérdés:

Én nem követek semmilyen diétát, bár én is mindenbõl a zsírszegényet veszem + korpáskenyeret eszem és tornázom Szandi dvd-ire hetente háromszor. Most 175 cm vagyok és 70kg ami elég jó, nekem legalábbis, de azért megkérdezném, hogy a hagyományos magyar ételeket pl. a pörköltet a rakott krumplit vagy hasonlókat hogy lehet kicsit light-osabban elkészíteni, és a válogatósoknak mint amilyen én is vagyok milyen recepteket tudsz ajánlani, mert én pl. a zöldbabot, borsót, karalábét, spárgát, vagy a brokkolit a világ minden kincséért sem eszem meg.

Válasz:

A honlapunkon több, mint 200 egészséges recepttel találkozhatsz, biztosan találsz számodra megfelelõt köztük. A magyaros ételeknél is érdemes követni azt, hogy az egyes magas Súlykontroll Indexû összetevõket alacsony vagy közepes Súlykontroll Indexû összetevõkre cseréled - így light-osabbá válik. Pl. rakott krumpliban a kolbászt lecseréled baromfivirslire, a zsíros tejfölt a zsírszegény változatra, a pöribe is sovány húst teszel, stb.